Atac la Grigorescu şi Popescu. CEO, dat la o parte!

cariera

Liderii Sindicatului EMC Roşia critică pe site-ul de socializare doi membri ai Guvernului Cioloş. Este vorba despre ministrul Energiei, Victor Grigorescu, şi secretarul de stat, Corina Popescu.

Liderii spun că CEO este dezavantajat pe piaţa de energie. „Dacă zilele trecute compania energetică a fost obligată să pornească un grup din cauza unei avarii la Nuclearelectrica, acum C.E. Oltenia este dezavantajat de Dispecerul Energetic National și asta pentru că in sistem să intre energia produsă de eoliene , energie ce apoi este exportata, reamintim ca pentru aceasta energie noi, populația României, plătim acele certificate verzi.
Contribuția consumatorilor pentru energia regenerabilă va crește de la 42 de lei pe MWh în acest an la 47 de lei pe MWh anul viitor.
Comisia Europeană ar putea declanșa o procedură de infringement împotriva României, întrucât modificările aduse Legii energiei în Parlament sunt susceptibile că ar afecta concurența în piață, a declarat, pentru AGERPRES, Corina Popescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei cu cateva zile de a fi votată de către parlament.
Doamna secretar de stat, acum când jumătate din energia electrică produsă de regenerabile este exportata și plătită de noi populația acestei tari, nu se declanșează procedura de infringement?
Georgeta Corina Popescu a lucrat mulţi ani in domeniul energetic, din care patru la OMV si OMV Petrom pe funcţii de conducere. In perioada februarie 2011-iulie 2015 a fost director sucursala Bucuresti a OMV Trading GmbH Viena. In august 2015 a fost numita sef departament Power Assets. De altfel, aceasta este compania care a dat doi membri in Guvernul Ciolos. Unul este Victor Grigorescu, actualul ministru al energiei, si Cristian Busu, secretar de stat. Georgeta Corina Popescu a lucrat si la E.ON Romania (2007-2011), la Electrica (1998-2006) si la fostele Conel si Renel (1991-1998).
Și noi producătorii de energie electrică pe baza de cărbune vrem sa fie corectitudine pe piața de energie din România, cu astfel de oameni niciodată”.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Șase zile până la executarea CE Oltenia! Suma: 310.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost somat de un expropriat al satului Lupoița că va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *