sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 6:33

ATENȚIE! Băi nerenovate și șapte infecții nosocomiale raportate la spital

Curățenia este un capitol la care unitățile medicale au mult de lucru. De multe ori pacienții sunt nemulțumiți de condițiile din saloane. În cadrul campaniei de verificare a curăţeniei din spitale, GdS a ajuns ieri la Spitalul Clinic Căi Ferate (CF) Craiova. Aici construcţia veche nu a permis ca fiecare salon să aibă grup sanitar. Nu există nici încăpere separată pentru realizarea clismelor, dar cadrele medicale spun că au amenajat un spaţiu în grupurile sanitare existente.

Clădirea Spitalului Clinic Căi Ferate Craiova este veche, iar lipsa renovărilor face ca unele încăperi să nu ofere pacienților condițiile de care au nevoie.

Unitatea medicală a fost igienizată în totalitate la începutul anului, când spitalul a fost acreditat. Mai sunt însă multe de făcut. Grupurile sanitare sunt vechi. Construcţia veche nu a permis ca fiecare salon să aibă grup sanitar. Pe fiecare secție există o singură baie pentru femei și una pentru bărbați. Pacienții sunt nevoiți să facă duș într-o încăpere unde pe jos este ciment. Băile nu au mai fost moderizate de mult timp, dar cadrele medicale fac igienizare zilnic, astfel încât să fie curățenie.

Sursa: http://www.gds.ro/Sanatate/2016-09-08/spitalul-clinic-cai-ferate-craiova-bai-nerenovate-si-sapte-infectii-nosocomiale-raportate/

loading...

Citește și

SCANDAL într-o comună din Gorj! Oamenii stau cu GUNOIUL la nas!

Mai mulţi oameni din Bengeşti Ciocadia sunt nemulţumiţi pentru că de câteva săptămâni, gunoiul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.