vineri , 20 octombrie 2017 - 4:24

ATENŢIE!!! Covrigii şi PATEURILE, ţinute PE JOS!

• Vezi ce amendă a primit magazinul

magazine-alimentare

Inspectorii din cadrul DSV Gorj au aplicat mai multe sancțiuni la câteva magazine din județul Gorj. La unul dintre aceste magazine inspectorii au găsit produse de patiserie preambalate puse direct pe paviment.

În timpul controalelor organizate de Direcția Sanitar Veterinară (DSV) Gorj în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a șapte sancţiuni contravenţionale în cuantum de 4.400 lei. O amendă de 600 lei o exploataţie non-profesională vaci lapte pentru nerespectarea regulilor de igienă privind mulsul, prelucrarea şi valorificarea laptelui şi produselor lactate; o amendă de 2.000 lei la un magazin alimentar pentru depozitarea necorespunzătoare a alimentelor congelate în lada frigorifică neigienizată, depozitarea băuturilor răcoritoare şi a produselor de patiserie preambalate direct pe paviment; neîntreţinerea corespunzătoare a spaţiilor, mobilierului şi echipamentelor de lucru. Au mai fost aplicate trei amenzi de câte 600 lei la trei magazine alimentare pentru deficienţe de depozitare, manipulare şi respectiv etichetare a produselor alimentare și două avertismente verbale la o brutărie şi la un magazin alimentar, pentru deficienţe de însuşire a instruirilor de către lucrători, respectiv pentru lipsa documentelor DDD la punctul de lucru.

loading...
Loading...

Citește și

Deținuții care au avut condiţii proaste în Penitenciarul Târgu-Jiu AU PLECAT ACASĂ

Legea privind recursul compensatoriu, care prevede ca deţinuţii care nu au beneficiat de condiţii bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.