ATENȚIE!!! GORJUL, ÎN AER!

9 județe nu au contracte de deszăpezire în vigoare pentru sezonul rece.

 

Județul Gorj nu are contracte de deszăpezire în vigoare pentru drumurile naționale iar pe tronsoanele cu trafic redus de vehicule nu se va face deszăpezirea.

   Conform informațiilor venite din partea Guvernului României vă prezentăm detaliile cu privire la „Centralizatorul contractelor de deszăpezire pe drumurile publice pentru perioada sezonului rece 2016-2017” încheiate până la data de 25.11.2016.

Mai mult decât atât pe raza județului Gorj deszăpezirea se asigură pentru drumurile județene asfaltate/pietruite, cu excepția tronsoanelor cu trafic redus de vehicule.

Au contracte încheiate pentru o parte din teritoriul de competență la nivel județean următoarele: Dâmbovița, Giurgiu și Mureș (în prezent, se desfășoară procedura de atribuire pentru celelalte zone), iar în județul Prahova nu sunt încheiate contracte (procedurile de achiziție fiind în diverse stadii).

La nivelul Unităților Administrativ Teritoriale (UAT) activitatea se desfășoară  în regie proprie sau pe bază de contract, de către operatori economici. Din datele centralizate până la data de 25 noiembrie a.c., 2.134 din cele 3.186 de Unități Administrativ Teritoriale au asigurată activitatea de deszăpezire. La nivelul a 18 județe și municipiul București activitatea este finalizată, iar în restul de 23 de județe situația diferă de la un UAT la altul, acestea asigurând activitatea de deszăpezire în regie proprie sau prin contracte cu operatori economici, datele finale nefiind transmise Instituțiilor Prefectului care le și publică pe pagina de internet.

Citește continuarea pe ecopolitic.ro: http://www.ecopolitic.ro/situatia-reala-a-contractelor-de-deszapezire-la-nivel-national/

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *