ATENȚIE! Ne AFECTEAZĂ pe TOȚI!

Stii ca cine se aseamana se aduna, nu? Asa se intampla si cu energiile. Oamenii pozitivi atrag energii si situatii pozitive, in timp ce oamenii negativi atrag energii si situatii negative.  Negativitatea poate exista in fiecare om, desi multi dintre cei „pozitivi” sunt convinsi ca numai altii sunt „negativisti”, in timp ce ei insisi, cand au ganduri negre sunt „realisti”.

In realitatea, oamenii pozitivi nu sunt naivi, nu neaga nimic, nu-si ingroapa capul in nisip si nu au zambete false. A fi realist nu inseamna ca trebuie sa fii si negativist. Daca vrei sa fii „realist” nu ar trebui sa existe „dar daca”.

In momentul in care viziunea ta asupra realitatii este negativa, totul in jurul tau se transforma in negativitate, nu mai faci nimic corect si vei atrage doar situatii negative.

Cum iti dai seama daca esti o persoana pozitiva sau una negativista? Raspunde-ti sincer la intrebarile de mai jos.

– Te plangi? Tot timpul sau din cand in cand?

– Discuti despre lucrurile rele din lume sau despre cele bune. Folosesti cuvinte precum „vreme rea”, „trafic infernal”, „politicieni idioti”, „economie jalnica”, „prieteni prosti”?

 

loading...

Citește și

FOTO! Deputatul Weber, în Malta!

DEPUTATUL MIHAI WEBER, PREZENT ÎN MALTA LA O CONFERINȚĂ INTERPARLAMENTARĂ          ”În perioada 26-28 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.