ATENŢIE!!! OBSEDAT SEXUAL hărţuieşte femeile în scările blocurilor din oraş! Ce a păţit o târgujiancă!

O târgujiancă din Cartierul 9 Mai din Târgu Jiu a avut parte de o experienţă traumatizantă. În timp ce se întoarcea de la serviciu, ziua în amiaza mare, chiar pe scările blocului unde locuia, un bărbat a început  să o hărţuiască, adresându-i cuvinte obscene. Lucrurile sunt mult mai grave, ţinând cont că la acea oră din zi copiii obişnuiesc să se joace în părculeţul din imediata apropiere. „Am rămas pur şi simplu şocată. A început să-mi adreseze cuvinte jignitoare şi să se dezbrace, arătându-mi organul genital. Din păcate, am fost prea speriată ca să pot să-i fac o poză şi să-l dau pe mâna poliţiei şi am preferat să fug. Sunt îngrozită gândindu-mă că pot să-i cadă victime adolescente care vin de la şcoală, mai ales seara, când termină orele de după-amiază. Cu atât mai mult cu cât niciun poliţist nu se află în apropiere, au fost alte cazuri în care au venit după 40 de minute, chiar dacă au secţia în Piaţa Mică”, a declarat victima.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

3 comentarii

  1. Este adevarat.si eu il vad mereu pe infectul asta care si arata organul prin scarile blocurilor de pe langa comisariat….poate il prind unii din 9 mai si il taie k si asa il are degeaba!obsedati ordinari! Politia ar trebui sa se autosesizeze ca e plin de copii in zona

    • Sotiei mele i s-a intamplat, in spatele blocurilor din zona kaufland, sa fie abordata in plina strada, pe la amiaza, de un tip care avea un comportament similar: i-a vorbit obscen in timp ce se mangaia in zona genitala dar sotia a fugit in scara blocului lasandu-l in strada. Chestiunea s-a intamplat in urma cu aproximativ 3 luni in urma. Imediat cum ea a ajuns acasa si mi-a povestit am fugit in strada sa incerc sa-l gasesc dar nu i-am mai dat de urma. Semnalmentele erau: brunet, aprox 1,70 m, 65 – 70 kg, 25 – 30 ani. Daca doamna sau domnisoara careia i s-a intamplat evenimentul ar putea sa dea si cateva detalii despre felul in care arata tipul respectiv poate se mai sesizeaza si alte persoane si poate este identificat.

  2. Si eu am vazut un individ in scara unui bloc in drum spre scoala,pe strada Republicii,in zona statiei de autobuz.S-a intamplat macar de trei ori,de fiecare data aceeasi poveste: tuseste sau scoate vreun zgomot ca sa atraga atentia in timp ce facea gesturi obscene.Este un barbat tanar,cu siguranta nu mai in varsta de 30-35 de ani,in jur de 1,70-1,80 m inaltime,par saten si purta o jacheta alba,sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.