sâmbătă , 19 august 2017 - 14:21

VIDEO! ATENȚIE: PERICOL într-o ZONĂ AGLOMERATĂ din Târgu Jiu! Vezi ce se întâmplă ACOLO! Târgujienii sunt FURIOȘI!

Pe strada Lt. Col. Dumitru Petrescu, in parcarea blocului 3 (in intersectia de langa liceul nr. 4) o persoana din blocul 3 hraneste de mai mult timp cainii vagabonzi, anunță o târgujiancă supărată.

„Intelegem bunatatea doamnei insa aceasta ii ademeneste in prezent fiind in zona 7 caini de talie mare. Cu toate ca locatarii din zona au sesizat situatia Primariei Mun. Tg Jiu insa la fata locului situatia persista. Mai mult, de curand, fata unui locatar a fost muscata de un caine. Acestia sunt un real pericol iar autoritatile sunt indiferente la sesizarile noastre. Sesizarile au fost efectuate inca de acum 1 an jumatate poate chiar 2 timp in care zeci de caini s-au perindat in zona. Speram ca ne puteti sustine cauza. Multumim”.

loading...

Citește și

FOTO: Ce au descoperit în această dimineață câțiva localnici în curtea unei școli din Gorj! Sunt INDIGNAȚI: „Vă rugăm, LUAȚI MĂSURI!”

În satul Budieni, Scoarța, în curtea școlii gimnaziale pasc liniștite caprele, vacile și gâștele localnicilor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.