vineri , 18 august 2017 - 13:50

Atenţie! Se taie din indemnizaţia pentru creşterea copilului?!

indemnizatie

Se pregătește Guvernul Cioloș de tăierea indemnizațiilor pentru creșterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniază faptul că plata indemnizațiilor pentru mame a depășit plafonul bugetar alocat și sugerează posibile tăieri în viitorul apropiat. 
”Una din cele mai mari probleme pe termen lung este natalitatea. Orice măsură pentru a o stimula este bine-venită. Nu vrem ca doar cei cu venituri foarte mici să facă copii, vrem ca orice cetățean să facă copii. De ce nu dau exemplu câți sunt la indemnizația minimă? Această atitudine a Guvernului este cireașa de pe tort în tot ce a avut negativ. Este o măsură împotriva viitorului României” a spus Doina Pană, fost ministru delegat pentru dialog social.

Natalitatea a crescut în Gorj

De menţionat, natalitatea în județul Gorj a crescut. În primul trimestru al acestui a fost înregistrat un număr mai mare de nou-născuți față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit datelor Direcției de Statistică, până în luna aprilie, s-au născut peste 400 copii, a spus, în primăvară, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Marius Boeriu.

A.C.loading...

Citește și

Mai mulți străini prezenți la Rânca!

Simpozionul Internaţional de Pictură din cadrul Atelierelor Brâncuşi se va desfăşura în localitatea Rânca, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.