marți , 25 aprilie 2017 - 5:54

Atenţie! Se taie din indemnizaţia pentru creşterea copilului?!

indemnizatie

Se pregătește Guvernul Cioloș de tăierea indemnizațiilor pentru creșterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniază faptul că plata indemnizațiilor pentru mame a depășit plafonul bugetar alocat și sugerează posibile tăieri în viitorul apropiat. 
”Una din cele mai mari probleme pe termen lung este natalitatea. Orice măsură pentru a o stimula este bine-venită. Nu vrem ca doar cei cu venituri foarte mici să facă copii, vrem ca orice cetățean să facă copii. De ce nu dau exemplu câți sunt la indemnizația minimă? Această atitudine a Guvernului este cireașa de pe tort în tot ce a avut negativ. Este o măsură împotriva viitorului României” a spus Doina Pană, fost ministru delegat pentru dialog social.

Natalitatea a crescut în Gorj

De menţionat, natalitatea în județul Gorj a crescut. În primul trimestru al acestui a fost înregistrat un număr mai mare de nou-născuți față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit datelor Direcției de Statistică, până în luna aprilie, s-au născut peste 400 copii, a spus, în primăvară, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Marius Boeriu.

A.C.loading...

Citește și

Ai mașină? Atunci trebuie să știi ASTA!

În mai puțin de o lună, se încheie perioada pentru care Guvernul a îngheţat preţurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.