vineri , 20 octombrie 2017 - 8:05

Atenţie, şoferi!

Meteorologii au prelungit, până la ora 11.00, atenţionările de ceaţă şi polei pentru judeţele din zona Transilvaniei şi până la ora 13.00 pentru cele din Moldova, fiind emise, totodată, noi atenţionări pentru judeţe din regiunea Munteniei.

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 11.00, se vor afla sub Cod galben de ceaţă, polei şi vizibilitate redusă în trafic mai multe localităţi din judeţele Buzău, Brăila, Prahova, Dâmboviţa, Alba, Harghita, Sibiu şi Mureş, iar până la ora 13:00, localităţi din judeţele Iaşi, Botoşani, Galaţi şi Cluj.

De asemenea, până la ora 9.30, în zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Neamţ se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii în trafic sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor fi condiţii de burniţă, fenomen ce poate favoriza depunerea de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.