duminică , 19 noiembrie 2017 - 12:33

ATENȚIE, șoferi! Al doilea faliment în asigurări. Vezi despre ce firmă e vorba!

masini-trafic

După Astra Asigurări, Euroins și Carpatica, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la o altă societate importanta. În urma unei astfel de proceduri, Astra Asigurări a intrat în faliment, iar Carpatica se află în rezoluție. Doar Euroins se mai găsește în interiorul redresării, având termen de soluționare finele anului, scrie presa națională.

Singurul investitor interesat de compania Carpatica Asig s-a retras din cursă, anticipând un aviz nefavorabil al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), informează zf.ro. Carpatica, cu afaceri de 600 milioane lei în 2015, încă vinde poliţe. În august 2015, a intrat în faliment compania Astra. În total, cele două companii deţineau aproape 20% din piaţa asigurărilor, scrie realitatea.net. Întâmplător sau nu, cele două companii vindeau cele mai ieftine poliţe RCA. City, o altă companie cu capital românesc, este la rândul său sub supravegherea ASF şi are un preţ la RCA la jumătate faţă de asigurătorii străini.

loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.