ATENŢIE, ŞOFERI! Drumurile din judeţ, ÎN LUCRU

reparatii_drumuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că se lucrează de zori la drumurile din judeţ. Acesta a declarat că lucrările de modernizare a drumului judeţean ce leagă Glogova de Samarineşti sunt în proporţie de 50% finalizate. De asemenea, şeful judeţului a precizat că s-a obţinut o finanţare de 73 de milioane de lei pentru modernizarea drumului ce leagă Slivileşti de Bolboşi. „Se lucrează la drumuri. Avem drumul judeţean ce leagă Glogova – Cătune– Motru – Văgiuleşti – Samarineşti. Suntem undeva la 50% din execuţie. Au început lucrările pentru podeţe, accese la gospodării şi şanţurile care colectează apa. Se lucrează la drumul judeţean de 7 kilometri ce leagă Şomăneşti cu ieşire între Rovinari, către Câlnic. Am obţinut finanţarea pentru drumul judeţean ce leagă Slivileşti – Borăscu – Bolboşi, cu ieşire pe drumul naţional ce trece prin faţa termocentralei. Avem o finanţare asigurată de 73 de milioane de lei. O să urmeze procedura de licitaţie. Sunt 37 de kilometri”, a declarat Cosmin Popescu.

loading...

Citește și

VIDEO și FOTO! MAGAZINE și STAȚII PECO din Gorj, ÎNȘELATE de ACEST BĂRBAT! Ce le-a spus angajatelor ca să-i dea banii DE BUNĂ VOIE!

• Dacă-l recunoașteți, sunați la POLIȚIE! Un bărbat care ar fi înșelat mai mulți proprietari …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.