joi , 23 noiembrie 2017 - 11:16

ATENȚIE șoferi: Vezi ce se întâmplă cu RCA-ul!

RCA

Oficialii Euroins, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa RCA, avertizează că în cazul în care asigurătorii vor fi obligaţi să plafoneze prima RCA pentru camioane, tarifele RCA pentru celelalte categorii de vehicule vor creşte cu procente cuprinse între 10% şi 15%, scrie economica.net. Assen Christov, preşedintele Consiliului de Supraveghere al firmei bulgare Eurohold, care deţine firma de asigurare Euroins, a declarat că daca preţul RCA la camioane va fi plafonat de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară la 8000 de lei, Euroins va creşte tarifele de primă RCA pe celelalte segmente cu circa 10-15%, pentru a compensa pierderile. Nivelul de 8.000 de lei a fost adus în discuţie în urma protestelor transportatorilor. Cheistov a subliniat ca o prima medie la camioane ar trebui să fie de circa 3.500 de euro deoarece camioanele înmatriculate în Romania circulă 276 de zile pe an în UE, unde valoarea daunelor diferă de cea din România.

loading...
Loading...

Citește și

Motivul pentru doi tineri din Turceni au furat două damigene de țuică! Îl spun chiar ei

Doi bărbați de 21, respectiv 24 de ani, din Turceni, au petrecut noaptea de marți …

Un comentariu

  1. Purcaru Vasile

    Prețul rca la celelalte categorii de autoturisme a fost dublat , nu a crescut doar cu 10 % cum se spune în articol. Rușine tuturor asigurătorilor, o sa ajungem în situația de a nu mai încheia nici un fel de poliță de asigurare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.