marți , 22 august 2017 - 17:59

ATENŢIE!!! Vă poate afecta emoţional! FOTO: CRIMĂ ŞOCANTĂ! Şi-a DECAPITAT MAMA şi i-a pus capul în GARD!

Crimă șocantă în localitatea gălăţeană Movileni, de lângă oraşul Tecuci. Un bărbat și-a decapitat mama, apoi i-a pus capul într-un par din gardul casei, iar câteva ore mai târziu s-a dus la biserica din sat, la preot, și și-a mărturisit fapta.

Ionel Mihăila, în vârstă de 37 de ani, autorul oribilei crimei de la Movileni, a ales să își omoare mama, Maria Mihăilă, de 71 de ani, în zi de mare sărbătoare, de Sfinții Mihail și Gavril. Bărbatul a spus, iniţial, când a fost arestat chiar în biserică, după ce i-a mărturisit preorului fapta, că a omorât un porc care avea pe satana în el.

unde-i-a-stat-capul-infipt-crima-5Bărbatul, care a fost plecat o perioadă din ţară nu a mai avut alte manifestări violente și până la momentul comiterii odioasei crime nu au mai existat conflicte cu mama sa. Totul s-a schimbat în ultima perioadă, spun vecinii, când mama a început să îl roage să o ajute la treburile gospodărești. Atunci, tânărul a început să o privească pe cea care i-a dat viața ca pe un dușman.

loading...

Citește și

S-au INFLAMAT spiritele la DGASPC! Laurențiu Diaconescu: Nu o SUSȚIN pe Cornea! Îmi dau DEMISIA!

Reacția directorului adjunct al DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu, nu a întârziat să apară în problema …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.