vineri , 15 decembrie 2017 - 4:32

Aţi auzit de poziţia “înşurubat”? Bărbaţii care o practică sunt cei mai căutaţi

sexx

“Screwing”, unul dintre termenii de argou anglo-saxon pentru contactul sexual, înseamnă în acelaşi timp “a înşuruba”. Când înşurubaţi ceva, descrieţi o mişcare circulară, nu ciocăniţi cu putere drept înainte, şi acelaşi lucru este valabil şi în cazul copulaţiei.

Bărbaţii care “înşurubează” sunt întotdeauna cei mai căutaţi

Cum să procedaţi? Introduceţi penisul adânc în vagin, dar în loc să-l băgaţi şi să-l scoateţi prin mişcări înainte şi înapoi, rotiţi-vă şoldurile în spirală, ca un şurub, şi veţi atinge toate locurile ascunse. Clitorisul nu înseamnă doar vârful. De jur împrejurul părţii de sus şi de jos, şi a celor laterale, se găsesc terminaţii nervoase care oferă plăcere în timpul sexului şi care pot fi atinse doar prin această mişcare.

Se crede că aceste părţi ascunse reprezintă în proporţie de 90% sursa senzaţiilor pe care le simt femeile în timpul contactului sexual, aşa că nu aţi dori să le rataţi. Doriţi totuşi să atingeţi şi vârful? Ridicaţi şoldurile încă puţin în punctul cel mai strâns al mişcării de înşurubare. Veţi vedea că în felul acesta veţi produce orgasme multiple!

Click.ro

Loading...

Citește și

Ce li se pare bărbaților irezistibil la o femeie

Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.