Atingeri fierbinţi care o vor înnebuni de plăcere în timpul preludiului

sex

În timpul partidelor de amor bărbații trebuie să țină cont și de acele părți erogene ale corpului partenerei care stimulate excită foarte mult.

Fiecare persoană este diferită, specială şi ceea ce pe o femeie o poate înnebuni de plăcere, pe o alta o poate lăsa aproape indiferentă. De aceea, explorarea corpului partenerei este primul pas în descoperirea zonelor sensibile. În articolul de mai jos, veţi afla pe unde trebuie să vă atingeţi iubita pentru a o înnebuni de plăcere în timpul preludiului.

Sărutul senzual pe gât
Gâtul este o zonă extrem de erogenă mai ales suprafaţa dintre ureche şi claviculă. Cu atât mai mult în timpul sexului devine şi mai sensibilă la atingere. Nu le rămâne bărbaţilor decât să-şi atingă iubitele cu buzele şi limba pe această zonă în timpul preludiului pentru a le înnebuni de plăcere și pentru senzaţii de neuitat.

Masatul uşor al sânilor
Pentru cei mai puţin experimentaţi, sânii femeilor sunt adevărate bombe erogene. Masajul și atingerile pe sâni au ca efect creșterea nivelului de excitație și pot anticipa apariția orgasmului. Există o categorie de femei care spun că le este foarte greu să ajungă la orgasm dacă nu le sunt mângâiați și sărutați sânii. Din acest motiv, nu neglijaţi aceste zone când sunteţi cu partenerele în pat, fiindcă le excită la maximum.

Nu neglijaţi punctul G
Acesta se află localizat la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Una dintre cele mai provocatoare atingeri în timpul preludiului care le răvăşesc pe femei și le aduc la orgasm este ca bărbatul să introducă două degete în vagin și să-i stimuleze puntul G cu mișcări ferme.

Mângâiatul pe păr şi pe faţă le provoacă fiori de plăcere
În timpul preludiului mângâie cu tandreţe obrajii partenerei, tâmplele şi părul. De obicei, faţa şi părul sunt neglijate de către parteneri, însă atingerea lor creează o senzaţie unică de intimitate şi apropiere. Cu atât mai mult sunt părţi ale corpului unde vor să fie atinse femeile în pat.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *