Au confiscat zeci de pâini și produse de patiserie! Vezi unde l-au prins pe șoferul care le transporta

politie-trafic-control-1-(1)

Poliţiştii gorjeni au desfăşurat o acţiune punctuală în vederea prevenirii şi combaterii transportului şi comercializării produselor de panificaţie şi patiserie, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege şi fără să deţină documente legale de provenienţă.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Negomir şi Fărcăşeşti au identificat pe DJ 674 B, localitatea Fărcăşeşti, un bărbat, de 38 ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta produse de panificaţie şi patiserie. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pentru 74 de produse de panificaţie şi patiserie, existente în autoutilitară, nu deţine documente legale de provenienţă. Astfel, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei conform Legii 12/1990-R, iar ca şi măsură complementară,  s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a celor 74 de produse pe panificaţie şi patiserie.

loading...
Loading...

Citește și

De ce a luat foc aparatul de comandă și control de la grupul 7 al SE Turceni!

În data de 13.03.2018, la grupul energetic nr.7 al Sucursalei Electrocentrale Turceni a apărut un …

4 comentarii

  1. Dragi pulitai, produsele erau pentru a le savura voi. !Dar voi cum sunteti pulitai nu v.ati prins. Le.ati confisacat sa le aveti la micul dejun. Asa este cand un sofer fura de unde lucreaza sau nu stie sa numere de matematica nu este pentru toata lumea.

  2. Da, eu sunt administratorul acelei firme, șoferul meu angajat nu a numărat produsele bine la plecarea din Brutarie , nu este vorba de nici o evaziune fiscală aici este vb de prostie oameni nepregătiți profesional nu ai pe cine angaja; cât despre știre sa fim serioși ați dat gaura la macaroana cu Știrea asta cu valoare de 44 lei …… Nu aveți ce publica , scieti prin ziar toate prostiile parca interesa pe cineva de fapta asta asa mare…. mare cât creierul reporteritei de l- a scris….

  3. Draga Cristi, te rog spune-mi care crezi tu ca sunt cuvintele cu care a contribuit redactorul la încropirea articolului! Doua fraze in bătaie de joc, cu puternic iz de comunicat milițienesc din anii ’60!! L-au identificat ” in timp ce conducea” 😀😀😀😓! Ca Matrix, zburau in paralel ! 74 de ștrudelele! Floroiuuuuu, l-au legitimat după ce a parcat si coborât eventual de la volan! Așa e când lași milițienii să-ți scrie articolele! Si tu Cristi, ce te agita, nu știi ca trăiești in Gorj? Cine ai vrea sa scrie despre tine, New York Times? Ti-a făcut reclama gazeta, s-ar putea sa vina la o placinta! Sa nu le dai mai mult de o porție, nu merita!!!!!

  4. Wahu! Tare fratzioare cata pâine confiscata….probabil pe langa Masina aceasta oprita tocmai trecuse un tir de canabis sau ceva emigranti….k doar dureaza pana numara un echipaj de politie atatea paini…probabil de doua ori sa nu greseasca….Felicitari dlui Cristi pentru aceasta donatie….3 saptamani au ce manca si militienii.Atenţie transportatorilor de produse lactate….sunteti vizati…painea merge cu laptic /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *