duminică , 23 aprilie 2017 - 13:03

Au „construit” trasee montane pentru biciclete la Straja

voluntari-trix-bike-3

Asociația Pro Straja, în colaborare cu Fundația Noi Orizonturi și Asociația Bike Attack, au organizat în perioada 16-19 august acțiuni de construire a traseelor de mountain bike pe distanța: Stațiunea Straja – Municipiul Lupeni. Mai mulți voluntari din Gorj, membri ai Asociației TrixBike, au participat la aceste activități.

Asociația TrixBike din Târgu-Jiu a fost prezentă în Straja cu voluntari la startul unui eveniment unic pentru ciclismul montan. Este vorba despre un proiect care pe termen lung are în vedere realizarea de trasee montane în munții Vulcan, cu acces din Lupeni și Vulcan. „În funcție de viziunea administrațiilor local din Gorj, astfel de inițiative ar putea avea loc și la noi. Schela, Runcu, Peștișani vor avea și ele propriile trasee de Bike Single Track ce vor atrage zeci de mii de turiști anual, asta dacă autorităților vor dori! Poate că exemplul va fi urmat și de Rânca împreună cu potențialele zonele din Munții Parâng: Bumbești Jiu, Crasna, Novaci etc. Avem un potențial enorm privind ciclismul montan, care nu este exploatat deloc”, a spus Robert Vicol, membru TrixBike.

loading...

Citește și

Un SFÂRŞIT e un alt ÎNCEPUT! Alte cuvinte

Când am ascultat prima oară „celelalte cuvinte” eram aproape un copil, chiar dacă trecusem uşor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.