duminică , 25 iunie 2017 - 3:18

Au dat foc unei conducte de gaze

incendiu-conducta-gaze

Mai mulți oameni fără adăpost au dat foc unei conducte de gaze din municipiul Târgu-Jiu și au pus în pericol mai mulți locatari! Manometrul fusese rupt, au constatat pompierii care au stins incendiul. Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Un incendiu a izbucnit, joi seara, chiar lângă o conductă de gaze din centrul municipiului Târgu Jiu. Locatarii spun că incendiul ar fi fost provocat de către oamenii fără adăpost care şi-au amenajat un culcuş acolo. Pericolul a fost foarte mare, pentru că focul s-a aprins lângă conductele de gaze. Un detaşament de pompierii a intervenit pentru stingerea incendiului. Conform pompierilor, incendiul a pornit ca urmare a desprinderii unui manometru. Intervenţia a durat 15 minute. În incendiu au ars materialele textile ale oamenilor fără adăpost.

loading...

Citește și

FOTO: MOARTE GROAZNICĂ pentru un IMPORTANT LIDER PSD din Gorj! ULTIMELE CLIPE: CE I S-A ÎNTÂMPLAT lui ALECU DRĂGOI, înainte de ACCIDENT!

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a decedat, azi, în urma unui accident rutier care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.