Au dus-o la Herculane, ca s-o VIOLEZE! Vezi ce i s-a întâmplat unei copile de 14 ani

violatori

O minoră de 14 ani a fost violată într-o maşină de către un tânăr de 21 de ani din comuna Runcu. Fapta s-a produs în Băile Herculane, în urmă cu câteva luni. Polițiștii au aflat despre infracțiune abia săptămâna trecută, când au fost anunțați de reprezentanții școlii unde învață fata. Cei doi infractori au fost reținuți și ulterior arestați preventiv.

Potrivit procurorilor, o elevă din satul Brădiceni al comunei Peștișani a trecut prin clipe de coșmar în luna februarie, când a fost agresată sexual de către un tânăr în vârstă de 21 de ani. La Herculane, împreună cu tânărul acuzat de viol s-a mai aflat un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani, tot din comuna Runcu, care a oprit-o pe victimă să părăsească maşina în care a fost violată. Fata nu a spus nimănui nenorocirea trăită și nici nu a îndrăznit să depună plângere, căci violatorul și complicele său au amenințat-o. Daniel Todea a fost reţinut sub acuzaţia de viol, iar amicul său pentru sechestrare.

Ce spun anchetatorii

În luna februarie, copila de 14 ani a fost luată la plimbare de către cei doi tineri și dusă tocmai la Herculane, acolo unde a avut loc agresiunea, spun reprezentanții Parchetului Local Târgu-Jiu. Reprezentanții unității școlare unde învață copila au aflat abia zilele trecute de drama trăită de elevă și au anunțat poliția, dar și pe cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. „S-a dispus începerea urmăririi penale față de Todea Daniel sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol și față de inculpatul Giura Constantin sub aspectul de complicitate la infracțiunea de viol. Todea, în luna februarie, a întreținut relații sexuale prin constrângere cu o persoană vătămată, iar ulterior atât Todea cât și Giura au să determine persoana vătămată să declare lucruri nereale ca ei să nu fie trași la răspundere”, a spus Laurențiu Grecu, procuror în cadrul parchetului Târgu-Jiu. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Todea Daniel, pentru săvârșirea infracţiunii de viol, pe o perioadă de 30 de zile și Giura Constantin, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de viol, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a stabilit instanța de judecată.

Victima, consiliată de psiholog

Fata în vârstă de 14 ani a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică pentru a trece peste trauma suferită. „Minora a fost introdusă într-un program de consiliere, se află în atenția noastră și va fi ajutată să depășească trauma suferită”, a spus Corina Drăgan, purtătoarea de cuvânt a DGASPC Gorj.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

MESAJ ŞOCANT pe strada Bradului, din Târgu Jiu, pus pe cireşul din curtea unei case!

Un târgujian care locuiește pe strada Bradului a reușit să surprindă trecătorii. Acesta a pus …

2 comentarii

  1. Astfel de nenorociti trebuie sa înfunde pușcăria

    • ea ar trebui arestata si parintii ei, ce cauta aia la Herculane cu doi baieti la 14 ani, credea ca se duce cu aia acolo sa joace sotron?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.