Au găsit VINOVAȚII pentru situația de la PANDURII

club-panduriix

Ion Bârcă susține că de vină pentru intrarea clubului de fotbal în insolvență sunt liberalii, pentru că Partidul Național Liberal susține guvernul Cioloș.

După ce tehnocrații au decis ca CE Oltenia să nu mai finanțeze sportul gorjean, CS Pandurii a intrat în colaps financiar. Angajații nu și-au mai primit salariile, unii jucători au dat clubul în judecată și au câștigat procesele, iar ANAF-ul a cerut plata de urgență a datoriilor către bugetul de stat. Recent, clubul a intrat în insolvență, o parte din bunuri fiind scoase la licitație, inclusiv imobilul în care își desfășoară activitatea Centrul de Copii și Juniori. Primarul din Turburea crede că pentru toate acestea de vină sunt liberalii și nu social-democrații. „Nu cred că situația de la Pandurii va afecta PSD-ul, ci pe cei de la PNL, care susțin guvernul Cioloș, guvernul de tehnocrați, guvernul președintelui Iohannis. Guvernul de tehnocrați și-a bătut joc de legile României. Îi considerăm vinovați pe liberali de tot ceea ce se întâmplă în România, la ora actuală”, a declarat Ion Bârcă.loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

2 comentarii

  1. BRAVOOOOO! Foarte tare. Barca in calitate de consultant al Gorj Domino a ajutat la gasirea vinovatilor de la Pandurii. Sunteti de rasul curcilor. Ba nu va bateti joc de cititori, atatia cati au mai ramas. Cum puteti sa publicati asemenea penibilitati?. Chiar daca va plateste PSD , totusi incercati altceva, nu cu Pandurii. Cred ca Calinoiu, Ciurel, Carciumaru, Florescu , mai nou si Cosmin Popescu, nu sunt din PNL. Parca si acum cateva zile , in presa, se prezenta modul in care se realizeaza jaful la Pandurii de catre acesti baieti. Insa de la cine poti primi un raspuns avizat daca nu de la Barca, pentru ca la alti PSDisti le-ar fi fost jena sa dea un astfel e raspuns. Intrebati-l pe Carciumaru si nu vati primii un asemenea raspuns.

  2. Ba nea Bîrca , vezi ca tot tehnocratii sunt de vina ca tu nu ai luat Bacul la 45 de ani . Inteligentule si frumosule care esti .Bou .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *