luni , 23 octombrie 2017 - 1:31

Au început lucrările la canalizarea din Drăgoieni

canalizare

Autoritățile municipale au anunțat că au fost parcurse toate etapele premergătoare începerii execuției lucrărilor de canalizare din zona Drăgoieni.

„În ceea ce privește extinderea canalizării menajere în zona periurbană Drăgoieni, au fost parcurse toate etapele premergătoare începerii execuției, a fost predat amplasamentul, a fost începută organizarea de șantier, iar lucrarea este în desfășurare. Investiția este finanțată în cadrul PNDL și cuprinde extinderea canalizării menajere atât în cartierul Drăgoieni, cât și pe străzile din zona de est: Calea București, Sf. Dumitru, Aleea Sf. Dumitru, Petrești, Aleea Primăverii și se realizează atât colectoarele, cât și racordurile la consumatori. Valoarea investiției este de 5,6 milioane de lei”, a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Candidat penal la Primăria Telești. Vezi pentru ce a fost condamnat!

Partidul Mișcarea Populară Gorj l-a prezentat, săptămâna trecută, pe Gheorghe Mogoșanu, candidat la funcția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.