Au plecat la CERERE din CE Oltenia

ceo
Din datele Complexului Energetic Oltenia reiese că, de când a fost inițiată campania de plecări voluntare, au depus cereri de plecare din companie mai mulți salariați care, după cum transmite administrația, aveau alte oportunități.

Astfel, aproximativ 100 de angajați au renunțat la locul de muncă din CEO, iar de încetarea raporturilor de muncă, în aceste condiții, aceștia au beneficiat, după caz, şi de următoarele plăți compensatorii: două salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate sub 3 ani; patru salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate între 3 și 10 ani și șase salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate de peste 10 ani. Este vorba despre vechimea realizată de salariați atât în cadrul CE Oltenia, cât și în cadrul fostelor societăți care au fuzionat în anul 2012. Programul a fost inițiat în februarie, fiind prelungit până acum, de două ori.

loading...
Loading...

Citește și

Ministrul Energiei, explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor

Ministrul Energiei, Anton Anton, este invitat, pe 7 mai, la “Ora Guvernului” în plenul Camerei …

2 comentarii

  1. DNA atentie, acestea sunt pilele si acoliti lui Trofin Valentina si Ciurel care nu i-a disponibilizat in iunie 2015 cu 2 salarii si i-a disponibilizat acum Ciubotarica cu 6 salarii, stabilind criteriile dupa vechime si nu cat mai au pana la pensie asa cum a fost in iunie iar la minerii care ies la pensie peste 2 ani le da 4 salarii, sindicatele cum au aprobat aceasta ilegalitate. DNA-ul sa le ia bani inapoi la cei ce au luat 6 salarii si ies la pensie in 2016

  2. Acum este o nebuloasa, cine mai are 2 ani si 3 luni pana la pensie, deci mai mult de 2 ani, conform hotarâri de la sedinta management – sindicate are dreptul la 8 salarii plaţi compensatorii, dar venit de completare mai primesc in cei 2 ani pana la pensie. Asta nu se stie, fiecare spune dupa cu îi convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *