sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:33

Au SCANDAT, fluierat și URLAT pe o stradă din Târgu Jiu!

penitenciar-protest

Zeci de angajați ai Penitenciarului din Târgu Jiu au ieri în stradă. Din curtea pușcăriei au răsunat goarne, fluiere, dar și strigătele de disperare ale angajaților nemulțumiți de condițiile de muncă și de salarii. Dacă revendicările lor nu vor fi soluționate, sindicaliștii anunță forme de protest radicale.
penitenciar-protest1

Sindicaliştii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) vor continua protestele până când ministrul Justiţiei va pleca sau până când ei vor primi bani „ca în celelalte instituţii din sistemul de apărare”, după ce negocierile dintre reprezentanţii protestatarilor şi ministrul Raluca Prună au eşuat. Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, s-a întâlnit, luni, la Penitenciarul Gherla cu reprezentanţii sindicaliştilor din Administraţia Penitenciarelor, care i-au prezentat cererile lor legate de plata orelor suplimentare, de lipsa de personal şi de diferenţele salariale din sistem. La finalul discuţiilor, sindicaliştii s-au arătat nemulţumiţi de rezultat, ei spunând că vor continua protestele. „Avem trei luni de când nu avem nicio rezolvare, vom continua cu mişcările de protest până când vom intra în normalitate. Nu a fost nicio rezolvare, negocierile au fost un eşec”, a spus preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Florin Şchiopu pentru presa națională.
loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.