Aurel Popescu e dispus să-i dea postul de viceprimar. Vezi aici cine l-ar putea ocupa!


Aurel Popescu nu exclude varianta ca Eduard Lădaru să fie numit viceprimar la Târgu Jiu după alegerile parlamentare. Candidatul Partidului Social Democrat Gorj pentru funcția de edil spune că, în politică, nu poți spune că un anumit lucru nu se va întâmpla niciodată.

Popescu afirmă că, în funcție de negocierile ce se vor purta în zilele următoare, se va ști sigur dacă ALDE Gorj își va desemna candidat pentru alegerile parțiale.
Aurel Popescu nu neagă faptul că ar putea colabora cu Eduard Lădaru pe viitor. Primarul interimar din Târgu Jiu crede că Lădaru ar putea să ocupe funcția de viceprimar la Târgu Jiu. „În politică totul este posibil. Nu poți spune nu, pentru că e posibil să greșești. Vor avea loc discuții în perioada următoare și o sa vedem ce se va întâmpla. Sunt convins că domnul Lădaru poate face față unei astfel de provocări”, a spus Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Un comentariu

  1. Domnule Aurel , tinar sunt si eu , am o intrebare pentru dumneavoastra , ati fost zilele trecute pe strada Meteor alaturi de un alai numeros specific zonei , ce ati promis de data asta tiganilor , nu le mai luati bani pe apa consumata ??nu mai platesc gunoilu la fel ca romanii??nu le mai confiscati caii si animalele de pe strada??nu mai merge nimeni de la politia mediului pe meteor atunci cind se ard masinile cu cabluri de cupru de nu mai poti respira aerul acolo??nu le mai luati bani pe impozite la cei care au in regula casele impuse si nu ii mai obligati pe alti tigani sa intre in legalitate cu terenurile si casele facute fara autorizatii??nu mai amendati tiganii si tigancile care merg pe strada si arunca mizeria pe trotuar de tie scirba de strazile din zona meteor si obreja???…promiteti ajutoare sociale pentru toti tiganii din tg-jiu chiar daca vin dupa ajutoare cu masini si limuzine straine sfidindu-i pe romanii saraci care platesc darile din pensii si salarii??DOMNULE POPESCU VA LAUDATI CA LUPTATI PENTRU BINELE ROMANILOR….CARE ROMANI ??AIA DESPRE CARE NU VRETI SA STITI ??AIA CARE SUNT FURATI SI SCUIPATI DE VOTANTII DUMNEAVOASTRA COLORATI??NU CRED , DACA PROMITETI SI FACETI TOT CE V-AM SEMNALAT EU MAI SUS PROMIT CA TOTI ROMANII VA VOR VOTA , TOTI ROMANII CARE NU SI-AU PUS POZELE CU DUMNEAVOASTRA PE PORTI , ROMANII CARE NU SCUIPA SEMINTE PE STRADA , ROMANII CARE PLATESC APA , CANALIZAREA , GUNOIUL , ROMANII CARE PLATESC IMPOZITELE CORECT LA INCEPUT DE AN PENTRU A AVEA PSD-UL BANI SA DEA AJUTOARE LA TIGANII SI PUTUROSII DIN TG-JIU PE CARE NU II PUNETI LA MUNCA FIINDCA ADUC ADEVERINTE MEDICALE……DAR OARE DORITI ACESTI VOTANTI SAU SUNTETI MULTUMIT CU VOTURILE TIGANILOR MITUITI ASA CUM AM SPUS SI VOTURILE PENSIONARILOR PACALITI CU PUNGI DE OREZ SI FAINA SI 4…5 MESE DE SAH SI TABLE FACUTE IN PARCUL CENTRAL , PENSIONARI CARE PRIN VOTUL DAT NENOROCESC VIITORUL ACESTUI ORAS SI JUDET UNDE IN CITIVA ANI DIN LIPSA LOCURILOR DE MUNCA VOR RAMANE DOAR TIGANII CU AJUTOARE SI PENSIONARII PLIMBATI ACUM LA INCEPUT DE SEZON CU AUTOBUZELE LA BAI LA SACELU SI OSPATATI LA LEMNARU PE INSULITA CU MESE GRATIS…..DECI DOMNULE POPESCU AUREL CE VOTANTI DORITI ??PE CINE VRETI SA REPREZENTATI IN ACEST ORAS ??CIND VETI HOTARI SA MERGETI PE STRADA CU CEI CORECTI ,CINSTITI SI CARE VOR LOCURI DE MUNCA NU POMENI SI AJUTOARE SOCIALE ANUNTATII SI LUATI MASURILE NECESARE , IN REST DIN RESPECT MULT SUCCES!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.