miercuri , 26 aprilie 2017 - 18:43

Aurel Popescu e dispus să-i dea postul de viceprimar. Vezi aici cine l-ar putea ocupa!


Aurel Popescu nu exclude varianta ca Eduard Lădaru să fie numit viceprimar la Târgu Jiu după alegerile parlamentare. Candidatul Partidului Social Democrat Gorj pentru funcția de edil spune că, în politică, nu poți spune că un anumit lucru nu se va întâmpla niciodată.

Popescu afirmă că, în funcție de negocierile ce se vor purta în zilele următoare, se va ști sigur dacă ALDE Gorj își va desemna candidat pentru alegerile parțiale.
Aurel Popescu nu neagă faptul că ar putea colabora cu Eduard Lădaru pe viitor. Primarul interimar din Târgu Jiu crede că Lădaru ar putea să ocupe funcția de viceprimar la Târgu Jiu. „În politică totul este posibil. Nu poți spune nu, pentru că e posibil să greșești. Vor avea loc discuții în perioada următoare și o sa vedem ce se va întâmpla. Sunt convins că domnul Lădaru poate face față unei astfel de provocări”, a spus Popescu.

loading...

Citește și

Război în PSD Gorj! Ce funcție râvnesc trei social democrați

Social democrații poartă un război intern pentru desemnarea persoanei care va ocupa funcția de vicepreședinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.