miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:06

Aurel Popescu și-a depus candidatura. Zeci de pesediști l-au însoțit la Primărie!

Aurel Popescu și-a depus candidatura pentru alegerile parțiale. Actualul primar interimar a venit însoțit de zeci de colegi de partid, sala de conferințe de la Primăria Târgu Jiu fiind neîncăpătoare pentru zecile de persoane cu carnet roșu care au participat la eveniment. Popescu le-a mulțumit celor prezenți la acest moment și a dat asigurări că va câștiga Primăria Târgu Jiu.

Zeci de social democrați din tot județul au mers alături de Aurel Popescu la depunerea candidaturii pentru Primăria Târgu Jiu. Florin Cârciumaru a mers și el alături de cel care a preluat conducerea administrației locale, însă a plecat printre primii din sala de conferință. „Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în număr foarte mare. Am demonstrat încă odată că suntem uniți. Sunt sigur că pe 11 iunie vom reuși să câștigăm Primăria Târgu Jiu”, a spus Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Un comentariu

  1. PSD ul va pierde sigur de data asta primaria Tg Jiu. Si o va pierde pentru mult timp.
    S-auzim numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.