miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:41

Austriecii angajează muncitori din Gorj

angajari

Austriecii caută muncitori gorjeni. Aceştia oferă posturi de muncă în domeniul construcţiilor, dulgheri şi electricieni. Salariul ajunge până la 13,64 de euro pe oră.

Austriecii angajează 3 dulgheri, 3 electricieni, 5 zidari şi 7 tâmplari. Candidaţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană, nivel mediu şi studii de calificare. De asemenea, cei care au permis de conducere, categoria B, prezintă un avantaj. Perioada contractelor de muncă este nedeterminată. Dulgherii/geamgii vor lucra la faţade de sticlă, construcţii de sere şi alte construcţii în grădini. Salariul este de 12,25 euro pe oră. Electricienii vor avea o activitate în domeniul instalaţiilor şi utilajelor electrice, efectuarea de revizii, reparaţii la instalaţii automatizate. Studiile de calificare şi experienţa sunt obligatorii. Salariul este de 12,25 de euro pe lună. Cei interesaţi de posturile de zidar trebuie să aibă capacitatea de a citi un plan. De asemenea, studiile de calificare şi experienţa în domeniu sunt obligatorii. Salariul este de 13,64 euro pe lună. Pentru posturile de tâmplar, se va lucra la montat de mobilă şi tâmplărie în construcţii. Aici se cere experienţă pe maşini CNC. Salariul este de 12,25 de euro pe lună. Cei interesaţi de aceste posturi îşi pot trimite CV-utile, în limba germană la adresa de e-mail: bewerbung@moitzi-personal.

loading...
Loading...

Citește și

Elevă a CEVM Târgu Jiu, FENOMEN în bucătărie! Tânăra va lucra pentru un CUNOSCUT chef din București

Elevă a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, participantă în Tabăra Meseriașilor din Țara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.