sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:28

Avarii în Energie

Furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de ieri la centralele CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN, a anunţat RADET Bucureşti astăzi, într-un comunicat de presă.
Efectele vor fi resimţite în sectoarele 1 şi 6 şi parţial în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti, respectiv în zona Panduri şi Ana Davila, a precizat RADET.
„În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii ELCEN în cadrul comandamentului comun, problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanţii societăţii Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăveşti în cursul dimineţii de vineri”, se arată în comunicatul RADET.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.