AVERTISMENT: TEMPERATURI FĂRĂ PRECEDENT!

Luna trecută a fost cea mai caldă lună august înregistrată în ultimii 137 de ani pe Terra, acesta fiind al şaisprecelea record lunar consecutiv în materie de temperaturi ridicate, un fapt fără precedent.

Meteorologii trag un semnal de alarmă! Temperaturile sunt fără precedent!

Terra nu a cunoscut niciodată o perioadă atât de lungă de creşteri de temperaturi lunare de la începutul monitorizării climei, în 1880, a subliniat Agenţia Oceanică şi Atmosferică Americană (NOAA), scrie Rador.

În primele opt luni ale acestui an, temperatura la suprafaţa oceanelor şi a solului  (14,1 grade Celsius) a fost cu 1,01ºC  peste media secolului XX, depăşind precedentul record pentru aceeaşi perioadă a anului  2015 –  0,16ºC -, a precizat NOAA în buletinul său lunar asupra temperaturilor înregistrate pe glob.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/temperaturi-fara-precedent-pe-pamant-recordul-de-caldura-batut-pentru-a-15-a-oara-consecutiv_1984268.html#ixzz4LRWPYzZT

loading...

Citește și

FOTO: Purtătoarea de cuvânt a IPJ Gorj, MESAJ către soțul ei! Ce s-a întâmplat, azi!

„Au trecut primii cinci ani din povestea noastră. În continuare va fi o poveste lungă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.