sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:23

AVERTISMENTUL lui Ponta: Închiderea producţie de energie pe cărbune este o GREŞEALĂ!

cariera-cmk

Fostul premier Victor Ponta a afirmat joi seara, la Hunedoara, că România va face o greșeală dacă își va închide producția de energie electrică pe bază de cărbune, atât din considerente care țin de locurile de muncă pierdute, dar și de interes național, el apreciind că, atât Complexul Energetic Hunedoara, cât și Complexul Energetic Oltenia ar trebui să-și continue activitatea în viitor.

„Eu am crezut, ca prim ministru, și cred și astăzi, că dacă România își închide producția de energie pe cărbune face cea mai mare greșeală și cel mai mare rău. (…) În primul rând, sunt locurile de muncă pentru cele două județe (Hunedoara și Gorj, n.r.), dar eu vorbesc și de interesul național: o să stăm tot timpul să importăm energie (…) din alte țări și o să așteptăm să vedem plouă, ca să avem energie hidro, sau bate vântul ca să avem energie eoliană? Orice țară puternică și care stă pe picioarele ei trebuie să aibă energie electrică pe cărbune, mai ales când ai resursa așa cum o avem noi în această zonă”, a afirmat Ponta.
În opinia sa, un viitor guvern PSD va trebui să continue programele de modernizare care pot oferi ‘o speranță’ oamenilor din județele Hunedoara și Gorj pentru următorii 10-20 de ani, așa cum s-a procedat în perioada 2012-2015, a mai spus Ponta.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Un comentariu

  1. ca in fiecare campanie i..,,inchiderea sandramalei este o greseala ,,!! mare dobitoc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.