Avertizare METEO!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de vânt puternic şi ninsori viscolite, valabilă în următoarele ore. Astfel, până la ora 10.00, în județul Caraş-Severin: zona de munte de peste cota 1800 m, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 75-85 km/h, iar la munte 95-100 km/h şi ninsori viscolite.

Moldova Nouă, Oravița, Anina, Mehadia, Teregova, Zăvoi, Turnu Ruieni, Cornereva, Bozovici, Slatina-Timiș, Pojejena, Carașova, Berzasca, Prigor, Armeniș, Luncavița, Iablanița, Sichevița, Cornea, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Eftimie Murgu, Ciclova Română, Gârnic, Bolvașnița, Domașnea, Lăpușnicel, Șopotu Nou, Socol, Cărbunari, Naidăș, Marga, Ciudanovița, Văliug, Goruia, Mehadica şi Brebu Nou.

Tot până la ora 10.00, este valabilă o informare meteo de intensificări ale vântului în sudul Banatului și în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali, şi ninsori moderate cantitativ în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj.

Vântul se va intensifica în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși temporar 80 km/h, dar și pe crestele înalte din vestul Carpaților Meridionali, cu viteze în general de 65…75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada. În zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj vor fi ninsori moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă.

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.