joi , 23 noiembrie 2017 - 11:24

AZI: DECIZIE pentru românii cu credite în franci! ”Ne-ați OMORÂT”

Legea conversiei creditelor luate in franci elvetieni, la cursul din ziua acordarii, a primit unda verde din partea comisiilor de specialitate si ar putea fi votata astazi in plenul Camerei Deputatilor.

Parlamentarii au introdus o serie de criterii, care fac legea aplicabila unui numar restrans de clienti. Se vor converti in lei imprumuturile celor care au rate mai mari decat jumatate din venituri. Iar creditul initial nu trebuie sa fi depasit 250 de mii de franci.

Ciprian Nica, vicepresedintele comisiei juridice, deputat PSD: „Propun limitarea doar pentru cei care au credite de sub 250 de mii de franci in momentul acordarii.

Daniel Zamfir, initiator lege: „Ce facem, punem plafon la inselatorie? Cei care nu au avut 250 de mii, n-au avut noroc in viata.

A fost scandal la comisiile reunite de buget finante si juridica din Camera Deputatilor. Alesii au votat in cele din urma conversia, insa au introdus criterii considerate inacceptabile de clientii bancilor.

Acestia au fost invitati la sedinta, dar nu li s-a dat posibilitatea sa-si spuna punctul de vedere. „Ne-ati omorat” au strigat ei in sala, in momentul in care au fost votate criteriile propuse de PSD, scrie stirileprotv.ro.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Accident la Buduhala între un șofer și un căruțaș. Ambii erau BĂUȚI!

Un bărbat de 60 ani, din Tg Jiu, in timp ce conducea un autoturism pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.