sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:24

Bancu zilei

bancuri

-A trecut aproape o lună de când n-am mai vorbit cu soţia mea.
– Sunteţi certaţi?
– Nici vorbă, dar n-am reuşit s-o întrerup.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc sănătate, fericire, dragoste, bani, un pic de frumusețe și un pic de minte, căci în rest le ai pe toate!

Un polonez se duce la Banca Gdansk-ului să facă un depozit. Din moment ce nu a mai depus niciodată bani la bancă, întreabă puţin nervos: „Ce se întâmplă dacă Banca Gdansk-ului da faliment?” „Nu vă faceţi probleme, depozitul dumneavoastră este garantat de Bancă Varşoviei.” „Însă dacă şi Banca Varşoviei falimentează?” „Nicio problemă, Banca Varşoviei este asigurată la Banca Naţională a Poloniei.” „Şi dacă pică şi Banca Naţională a Poloniei?” „Atunci banii dumneavoastră sunt asiguraţi la Banca Moscovei” „Şi dacă are probleme şi Banca Moscovei?” „Nu vă temeţi, aceasta e asigurată la Marea Bancă a Uniunii Sovietice.” „Şi dacă falimentează chiar şi asta?” „În acest caz v-aţi pierde toţi banii. Dar nu credeţi că merită?”

loading...
Loading...

Citește și

De prin lume adunate | Au cântat în plasă, la 1.978 metri înălţime

Au reuşit imposibilul! Trupa londoneză Modestep, alcătuită din Pat Lundy şi Josh Friend, a susţinut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.