marți , 17 octombrie 2017 - 16:19

Bani pentru angajații din carierele și termocentralele CEO!

cariera-mare-bani

Toți salariații CEO, inclusiv cei care au fost disponibilizați, vor primi contravaloarea în bani a cotei de cărbune. Este vorba despre aceia care nu au dorit să primească în natură cota de combustibil.

Directoratul CEO aprobase în vară acordarea cotei de cărbune și pentru cei care urmau să fie disponibilizați, dar ulterior, a tăiat această facilitate pentru ei. Ieri însă, administrația, la solicitarea liderilor de sindicat în comisia mixtă, a hotărât să achite echivalentul în bani celor care nu au depus cereri pentru a primi cărbune: „S-a prelungit procedura de acordare a echivalentului în bani a cotei de cărbune, până la data de 1 noiembrie. Astfel, vor primi banii, în data de 12 noiembrie, cei disponibilizați care nu au solicitat cărbune. În data de 25 noiembrie vor primi echivalentul în bani și restul salariaților”, a spus președintele SME Oltenia, Gabriel Căldărușe.loading...
Loading...

Citește și

CE Oltenia pune la bătaie 2 milioane de lei pentru o ÎNCHIDERE pe 37 de hectare!

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație vineri lucrările de închidere a Compartimentului III de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.