miercuri , 28 iunie 2017 - 10:15

BANI pentru Parcul Industrial Sadu

parc-industrial-sad

Comisia trimisă de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj pentru a evalua problemele existente la acoperişul Parcului Industrial Sadu. Cosmin Popescu a declarat că echipa trimisă în teren a găsit deja două soluţii pentru a rezolva problema.
În Parcul Industrial Sadu îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi. Acestea s-au plâns de condiţiile de lucru din halele pe care le-au închiriat. Acoperişul halelor este destul de avariat şi ploaia afectează activităţile societăţilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că cea mai rapidă soluţie pentru rezolvarea acestei probleme este aceea de a reface hidroizolaţia şi speră ca în maximum 30 de zile să aloce banii pentru reparaţii. „La Parcul Industrial am avut o comisie şi am identificat soluţiile tehnice. Una rapidă, aceea de a reface hidroizolaţia pe cele trei corpuri de clădire. Încercăm să găsim soluţia juridică de a vira banii către Parcul Industrial pentru că este o societate cu capital integral al Consiliului Judeţean. Sper ca într-o lună de zile sau în şedinţa din 30 septembrie să le alocăm banii necesari ca ei să poată demara procedurile de achiziţie pentru a începe acele lucrări necesare pentru a evita scurgerile de pe şarpantă în interiorul clădirii”, a declarat Cosmin Popescu.

loading...

Citește și

Cum va fi VREMEA în următoarele zile și ce ne atenționează MEDICII!

În următoarele șapte zile, meteorologii anunță vreme caniculară. Temperatura va urca în termometre până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.