duminică , 17 decembrie 2017 - 12:07

BANI pentru Parcul Industrial Sadu

parc-industrial-sad

Comisia trimisă de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj pentru a evalua problemele existente la acoperişul Parcului Industrial Sadu. Cosmin Popescu a declarat că echipa trimisă în teren a găsit deja două soluţii pentru a rezolva problema.
În Parcul Industrial Sadu îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi. Acestea s-au plâns de condiţiile de lucru din halele pe care le-au închiriat. Acoperişul halelor este destul de avariat şi ploaia afectează activităţile societăţilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că cea mai rapidă soluţie pentru rezolvarea acestei probleme este aceea de a reface hidroizolaţia şi speră ca în maximum 30 de zile să aloce banii pentru reparaţii. „La Parcul Industrial am avut o comisie şi am identificat soluţiile tehnice. Una rapidă, aceea de a reface hidroizolaţia pe cele trei corpuri de clădire. Încercăm să găsim soluţia juridică de a vira banii către Parcul Industrial pentru că este o societate cu capital integral al Consiliului Judeţean. Sper ca într-o lună de zile sau în şedinţa din 30 septembrie să le alocăm banii necesari ca ei să poată demara procedurile de achiziţie pentru a începe acele lucrări necesare pentru a evita scurgerile de pe şarpantă în interiorul clădirii”, a declarat Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbateri importante organizate de ITM cu angajatorii, confederaţiile patronale şi sindicatele din Gorj

Inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-au întâlnit, al finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.