Banii copiilor de la Colectiv au dispărut fără urmă!

Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor. Informațiile au fost prezentate joi, la „Sinteza Zilei”.

Pe 29 noiembrie 2015, fundaţia ”Prețuiește viața” a organizat concertul umanitar al Angelei Gheorghiu la Ateneul Român, dar banii obţinuţi pe bilete, 231.525 de lei, n-au ajuns nici acum la familiile victimelor din clubul Colectiv.

„Marea noastră soprană Angela Gheorghiu a avut ideea acestui spectacol la Ateneul Român, cu vânzare de bilete, pentru că fiecare bilet în parte însemna o donaţie. Banii intrau în fundaţia „Preţuieşte viaţa” după ce veneau la noi de la distribuitor, cei cunoscuţi ca fiind biletoo.ro. Nu doar că banii nu au ajuns la noi, dar promisiunile au fost multiple. La momentul acela i-am crezut pe oameni, că nu au intrat banii de la magazinele care au vândut direct biletele, că au o poprire pe cont şi au încercat să facă plata – trimiţându-ne chiar ordin de plată ca dovadă, dar banii nu au ajuns niciodată la noi”, a declarat Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Reprezentantul biletoo.ro, Sorin Săraru, nici măcar nu a fost deranjat de autorități și se crede că își vede în continuare nestingherit de afaceri.

loading...
Loading...

Citește și

I s-a făcut rău în bazin! La câteva minute, a murit! Bărbatul a fost scos inconştient din apă!

Un bărbat în vârstă de 63 de ani,din județul Alba, a murit după ce i …

Un comentariu

  1. Cine a profitat de tragedia de la colectiv au luat și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *