Banner imens pentru Moşoiu. IPJ Gorj anchetează cazul

banner-Dragutesti

Un susţinător al candidatului PNL la Primăria Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, şi-a pus pe casă un banner uriaş cu acesta. Legea electorală interzice amplasarea de bannere în campania electorală. Poliţiştii gorjeni fac verificări în acest sens, iar materialul a fost trimis către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a lua măsurile necesare. Potrivit legii, sancţiunea va fi aplicată candidatului sau partidului din care face parte şi este cuprinsă între 10.000 şi 25.000 de lei. „Se fac verificări, iar materialul folosit o să fie trimis către Autoritatea Electorală Permanentă, care va decide dacă se va aplica sau nu o sancţiune în acest caz”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Maria Popescu

loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

3 comentarii

  1. Poate sa pună el pe toata COMUNA banner, ca nu mai pupa el șansa de a mai fi in vârful acestei localități cu un potențial uman extrem de primitor ,muncitor si cald.Ai fost ales de la sine fara prea mult efort de acești oameni ,însă cel mai important lucru pe care l-ai comis sau era deja de fapt :aroganta,dispreț,minciuna etc.fata de semenii sau votanții Mătăluța tratati de matale precum negrii in plantație .Este rușinos sa mergi din poarta n poarta sa ceri susținerea oamenilor sa te voteze ,cu capul aplecat,cu aliura de îngerași si dragoste fața de bătrâni ca un pisicuț .Am părerea mea :ai vrut sa te instalezi la Primărie sa mulgi de bani visteria acestei comunități pentru ati rotunji veniturile sau pentru a merge in excursii tropicale de fițe sau după-masa sa ti faci palate pe spatele trudei acestor oameni din comuna.Am observat ca veniti pe la porți cu scrisori scrise cu penița de aur,cu realizări pe care le-ați facut,de fapt nu le-ați facut,cu verzi si uscate ,însă oamenii trebuie sa înțeleagă ca nu mai trebuie sa promovam oameni de fațada ,sa spunem STOP JAF BANULUI PUBLIC si săi aducem aminte ca dintr un salariu de primar nu-ți poti permite aceste privilegii,iar daca are alte venituri sa se îndrepte in aceea zona si sa ne lase .Gata sa terminat șmecheria ,umbla la cont plătește i amenda omului si pricepe ca lumea nu te mai IUBEȘTE,NU TE MAI VREA SA I REPREZINȚI SI E CAZUL SA TE RESEMNEZI.INTREBARE:daca nu mai sunt șanse de izbânda de ce se cheltuie atâția bani pentru promovarea acestui om incompatibil?ASTEPTAM RASPUNS.

  2. Nu stiu cine esti Prorocule, dar cred ca nu locuiesti in Dragutesti, pentru ca vad ca nu cunosti care este situatia din comuna. Mosoiu nu a furat numic de la Primarie. Oamenii stiu asta si degeaba incercati toti sa-l denigrati ca oamenii nu va cred. Tot ce este in comuna este facut de Mosoiu. Mai este o saptamana si vei vedea ca Mosoiu castiga primaria cu cel putin 60%. Atunci tu despre ce vorbesti?

  3. Vad ca situația este programată ,cumva sunteți iluzionist Mister mosoiu de știți toate aceste aspecte :procentaj,câștig etc.sau este o premoniție pe care sperați sa se antample?Eu zic sa nu ne îmbătam cu apa rece si sa observam următorul aspect ca litera M devine m ,iar ce este scris de sus sa se înfăptuiască pentru ca acest procentaj de care faci referire prea putin conteaza pentru viitorul acestei comunități.Daca stam strâmb si gândim drept cred ca șanse de câștig mai sunt la loto,la loz in plic sau dupa caz moștenire lăsată de cei doi camarazi pe care i-ați mazilit si le-ați luat biletul câștigător,însă a venit vremea ca minunea sa se împlinească pe acest plai de oameni gospodari ,intelectuali ,cu mic cu mare si sa plătiți pentru modul pervers si distructiv aplicat tuturor.PROROCUL vegheaza si este cel care te așteaptă dupa toata aceasta lupta cu un eșec devastator ,sa te căiești si sa te resemnezi poate poate se mai poate îndrepta ceva.Nu o spun cu răutate dar pentru binele tuturor este mai bine asa.Adevarul doare sau de fapt ,un lucru mai trebuie spus ,ca cei care au contribuit la acest eșec sunt „cățelușii”si tot ei prezic ca nu o sa mai fi primar peste „plantație”.ADJUDECAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *