BARBARISM INCREDIBIL! SURSE: 50 de PORUMBEI, făcuţi CIULAMA de EDILII de la PRIMĂRIA ORAŞULUI! Păsările au fost prinse în podul ŞCOLII

primar-ticleni

SURSE: Situaţie halucinantă la Ţicleni!

Primarul şi viceprimarul localităţii sunt acuzaţi au pus-o de un chef la cantina din curtea liceului, clădirea fiind folosită ca spaţiu pentru nunţi şi botezuri. La sfârşitul săptămânii trecute, primarul şi vicele au dat o masă amicilor şi angajaţilor, cu o ocazie pe care încă nu o cunoaştem. La festin au participat angajaţi ai primăîriei şi prieteni ai edililor care au servit ciulamaua de  porumbei, gătită de femeia de la cantină.  Pentru petrecere a fost masacrat un stol de porumbei, păsări frumoase care îşi făcuseră cuiburile în podul Liceului Tehnologic. „I-au prins în pod. Au închis uşa şi i-au prins acolo. Cred că e vorba de vreo 50 de porumbei care au ajuns pe masa petrecăreţilor din anturajul primarului şi viceprimarului. Aşa ceva, vă spun sincer, nu am mai văzut”, a declarat unul dintre cei care au reclamat grozăvia.

Din păcate, primarul Radu Constantin nu a răspuns la telefon pentru a confirma sau infirma cele sesizate pe adresa Gorj Domino. Însă, aşteptăm cu interes punctul de vedere oficial al autorităţilor locale din Ţicleni.

Dacă această informaţie este reală, edilii acestui oraş au dovedit un barbarism de neînchipuit.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie la rafting, în Defileul Jiului! Anchetă dispusă de Raed Arafat

Un bărbat de 42 de ani, din București, și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a …

2 comentarii

  1. Baaaaaa, astia au mancat ciulama de porumbei!! Si noi NU! Pai daca trimiteti un dobitoc, care in loc sa se documenteze serios, nu stie nici motivul petrecerii macar, nu are nici confirmarea ca a fost sau nu a fost carne de porumbel, sau macar intreba si el/ ea ce reteta si ingredientele folosite si mutati articolul la „culinare”!
    ” ….Daca este reala…!!!!” „Jurnalistul lu’ porumbel prajit” , esti tocăniță cu spanac!! De scoala nu te intreb, se vede din 3 fraze ca ai sarit-o! Ultima Ora la rubrica ta au ajuns sa ” picteze ” toti analfabeții!

  2. ba ziaristu lu porumbelu prajit, esti tare amuzant si lipsit de profesionalism jurnalistic. acum zi de zi o sa scri un articol de barbaria taierii porcilor! iti dai seama sa omori vietatile si sa le mananci? Asta e menirea lor sa fie ciulama. Esti invidios ca nu ai mancat si tu ciulama de porumbei si mananci numai carne de porc, pe care il ucizi cu barbarie? Esti praj ziarist de porumbel prajit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *