Bărbat BĂTUT CRUNT de un grup de tineri! Unde s-a întâmplat

bataie-Balesti

Un bărbat din Bălești a fost bătut cu bestialitate vinerea trecută. Acesta a postat ieri pe pagina sa de socializare fotografiile și speră să i se facă dreptate și agresorii săi să fie pedepsiți.

Adrian L. este din comuna Bălești și spune că a fost bătut de mai mulți tineri în seara zilei de vineri, 26 august. Din păcate, acesta a fost aproape desfigurat în bătaie. „Vineri seara s-a întâmplat, era cam 20,30-21,00. M-au prins în Bălești, la intersecția cu satul Rasova. Vorbeam la telefon și m-au atacat. Avusesem cu 3-4 zile în urmă o altercație telefonică cu un cumnat al unuia dintre agresori, dar imediat ne-am și împăcat și au lăsat de înțeles că totul este în regulă și că a fost o mică neînțelegere. Am stat doar trei zile în spital, dar trebuie să merg la alt spital să mă operez. Acum să văd dacă Timișoara sau Craiova”, a spus bărbatul agresat.

Bătut cu biciul

Gorjeanul spune că a fost bătut chiar și cu biciul de către agresorii săi. „M-au bătut cu biciul, picioarele și după, cum a spus și medicul legist, cu un obiect contondent, probabil vreo armă albă, pumnal ceva”, a adăugat tânărul bătut. Acesta urmează să depună plângere la poliție. Înainte de a depune plângerea, bărbatul a postat fotografiile pe rețeaua de socializare și s-a arătat revoltat că poliția nu s-a autosesizat după postarea sa: „Dacă polițiștii din Cluj au putut să aresteze pentru tentativă de omor pe acei 3 tineri din filmulețul apărut pe Facebook, oare cei din Bălești-Gorj, ce invitație mai așteaptă în situația în care cunosc agresorii și dosarele lor penale, au declarațiile martorilor de la fața locului, au văzut în ce stare arată victima?!”, a postat victima. Până când bărbatul nu va depune plângere și nu va duce la poliție certificatul medico-legal, polițiștii nu au ce să facă. După depunerea plângerii, polițiștii vor începe cercetările și vor întocmi dosar penal.

loading...
Loading...

Citește și

Încă un parbriz spart la Scoarța! REACȚIA ȘOFERULUI

Un șofer și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook, după ce parbrizul mașinii sale a fost spart …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *