Bărbat din Negomir prins cu lemne furate

furt-lemne-caruta

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Politie Rurală Rovinari au identificat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Negomir, care transporta, pe raza localităţii de domiciliu, cu o căruță, nouă buşteni de esenţă gorun, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă şi însoţire.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul, împreună cu tatăl său, de 69 de ani, ar fi tăiat şi sustras materialul lemnos dintr-o pădure proprietate publică, administrată de Ocolului Silvic Turceni. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia reprezentanţilor ocolului silvic, care urmează să comunice prejudiciul cauzat. Tot cu această ocazie a fost indisponibilizat un obiect tăietor, tip fierăstrău, pe care cei doi bărbaţi l-ar fi folosit la comiterea delictelor silvice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi sustragere de material lemnos.

loading...
Loading...

Citește și

A dat primul interviu la 84 de ani! Târgujianca a plecat acasă cu aproape 300.000 de euro

Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat, miercuri, la sediul central al Loteriei Române …

2 comentarii

  1. Au furat 9 busteni si voi puneti poza cu 2 carute de lemne

  2. Caruta si caiidecenu au fost indisponibilizati domnilor politisti ? Ori ele acestea nu au fost folosite la savarsirea infractiunii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *