Bărbat din Negomir prins cu lemne furate

furt-lemne-caruta

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Politie Rurală Rovinari au identificat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Negomir, care transporta, pe raza localităţii de domiciliu, cu o căruță, nouă buşteni de esenţă gorun, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă şi însoţire.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul, împreună cu tatăl său, de 69 de ani, ar fi tăiat şi sustras materialul lemnos dintr-o pădure proprietate publică, administrată de Ocolului Silvic Turceni. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia reprezentanţilor ocolului silvic, care urmează să comunice prejudiciul cauzat. Tot cu această ocazie a fost indisponibilizat un obiect tăietor, tip fierăstrău, pe care cei doi bărbaţi l-ar fi folosit la comiterea delictelor silvice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi sustragere de material lemnos.

loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ cu podul de la Turcinești și cât timp va mai fi ÎNCHIS!

Podul de la Turcinești este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj iar în prima zi de …

2 comentarii

  1. Au furat 9 busteni si voi puneti poza cu 2 carute de lemne

  2. Caruta si caiidecenu au fost indisponibilizati domnilor politisti ? Ori ele acestea nu au fost folosite la savarsirea infractiunii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.