FOTO: Bărbat prins cu o PARAȘUTĂ pe Gilort!

Un echipaj de jandarmi din Târgu-Cărbunești, pe timpul desfășurării unei misiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale executată în zona de responsabilitate a localității, a depistat în apropierea podului feroviar o persoană care pescuia ilegal.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că numitul S.G., de 67 ani, domiciliat în localitatea Tg-Cărbunești, pescuia pe râul Gilort, utilizând o undiță tip lansetă având atașată la fir o plasă monofilament tip parașută cu ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale, asupra acestuia fiind găsite alte patru plase de pescuit monofilament.
Persoanei depistate i-au fost întocmite actele de constatare cu privire la încălcarea prevederilor din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, pentru „deținere fără drept de unelte de pescuit confecționate din plasă monofilament” și „pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale”, iar documentele întocmite și uneltele de pescuit au fost predate pe bază de proces-verbal la Poliţia Oraşului Tg-Cărbunești.

14517533_1069141469866649_7260191872571762710_n

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *