Barbu, te du dară!

mihaela-horvathMărturisesc că nu-l cunosc pe stimabilul parlamentar de Gorj, oricare ar fi el, cu rare excepţii. Toate proverbele româneşti sunt pline de substanţă. Cele care îmi vin în minte acum sunt alea legate de prostie: „Prost să fii, noroc să ai” sau „Norocu-i după cum şi-l face omul”. Câte făcături din astea a făcut Tudor Barbu, ca să ajungă senator de Gorj? Sau cât de naiv să fii să ai norocul unei remuneraţii de mii de euro lunar, privilegii …cât cuprinde, deplasări în străinătate şi prietenii internaţionale, de amorul artei, că aşa scrie în fişa p(r)ostului de parlamentar.

Înţeleg că personajul din tufiş, Tudor Barbu, s-a abţinut la votul pentru legea energiei, lege cu prevederi care ar fi stabilit importanţa CEO în judeţ şi în sistemul energetic naţional. În acest caz, nu există porcării de genul ”favoritisme pentru CEO”, fiind vorba doar despre echitate în rândul producătorilor de energie.

La personajul de care vorbesc, mă gândesc acum, făcând un rezumat al acestor ani de când stimabilul reprezentant al nostru, a fost votat în listele PP DD, ca la o muiere veşnic cu poalele-n brâu, stând cu ţaţele la poartă… În afară de scandalurile telenovelistice, evident inutile în bunul mers al vieţii cetăţenilor din Gorj, Barbu n-a făcut nimic care să-mi stârnească un oarecare respect cuvenit funcţiei. Dimpotrivă. Mă face să înjur parlamentul în integritatea lui. Dar, de data asta, a clocit-o rău: s-a abţinut când trebuia să fie tranşant la o problemă vitală care ne priveşte pe toţi. Indiferent de scorul final, Barbu trebuia să-şi arate apartenenţa la acest judeţ despre care are un discurs lătrător când e în lumina reflectoarelor…

Cred că cer prea mult de la alesul nostru, plătit constant şi generos de noi. Prosteala nu trebuie să ţină la infinit, prin urmare un alt mandat la Gorj mi se pare inoportun, păgubos şi inutil. Şi, apropo de proverbe şi zicale, dacă şi numai dacă ,voturile noastre sunt numărate corect: Când cineva te-a înşelat o dată, el e de vină, când te-a înşelat a doua oară, tu eşti de vină.

Barbu, te du dară!

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

7 comentarii

 1. Ma cucoana, eu cred ca pata care o ai pe Barbu , pe care spui ca nu-l cunosti, e pusa din cauza de malai. Stiu ce poti si stui ca faci asa ceva. Indignarea cu care speri sa trimiti electoratul spre Calinoiu si Dian nu are nici o sansa. Eu il voi vota pe Barbu pentru ca , la senat, este cel mai bun din ce ni se propune, adica dintre Calinoiu si Dian. Doi penali. Poti sa-l votezi pe Calinoiu cat doresti si poti sa scrii , in fiecare zi ca-l vatezi pe Calinoiu.
  In rest, pentru a fi credibila, cand scrii despre cineva, spune macar ca-l cunosti ffff bine, pentru ca altfel esti de rahat.

  • Vio,ai „rahat fiert în cap „de îl votezi pe Barbu sau ți.a dat mălai mult sa scrii un comentariu aici. Dacă spui ca îl cunoști pe Barbu ,cunoști expresia…

  • Bravo, Vio! Domnisoara sau doamna poseda un singut neuron care in lipsa de partener cu care sa faca o simapsa se tot loveste de peretii cutiei craniene si da nastere la asemenea imbecilitati! Daca nu stii nimic de Barbu, pune mana si citeste si ai sa afli cate a facut!!! Dar vorba lui VIO – MALAIUL e la putere!!! si cum PNL nu e dispus sa dea MALAIUL sa se scrie frumos despre ei, atunci il da PSD-ul ca sa ii denigreze pe ceilalti!

   Cat crezi ca o sa-ti tina de foame si malaiul asta, dna sau d-ra Mihaela Horvath???????????

 2. NU POT SA-L LAS PE TAVI….SINGUR.
  BAI FRATE,CE PRETENTII SA AI DE LA ACESTE MUHAIELE?NU VEZI CA FOLOSESC ACELASI LIMBAJ,ACEEASI TEXTURA PRECUM „MARELE’SENATOR?
  SCRIE FRATE CU BUN SIMT,LASA FIGURILE ASTEA DE MARE SMECHER,DAR SE PARE CA INDIVIZII AU CE AU CU DOAMNA,DOVADA CA STIU CUM SE NUMESTE,DECI OFTICA ESTE PE ZIARIST,NU CA AR FI BARBU MARE EMANATIE POLITICA A PPDD DAR IMI ESTE GREATA NUMAI CAND IL VAD.
  BARBU-SENATOR DE CARTON,CU SUSTINATORI…TOT CA EL.CUM POATE UN GORJEAN SA SUSTINA ACEST PROFITOR CARE NU STIE DECAT SA JICNEASCA LOCUITORII GORJULUI?
  ADIO…BARBU,ADIO…PNL.

 3. Anti-jurnalisti de doi lei

  A votat împotriva legii energiei ?? Coană eşti dusă? Legea este adoptata. S-a votat pentru pentru o solicitare a presedentiei de punere in acord a legii cu unele norme legale care erau incalcate.Orice lege fin lumea asta nu poate incalca alte legi di trece deci, prin mai multe filtre.PRESEDENTIA este unul dintre ele, pentru ca acolo se promulga.
  Iar va dati arama PSD-ista pe fata.

 4. Redactor Horvath,,ai o oglindă la îndemână? Privește atent,imagineaza ti cs l vezi pe Barbu! Sunteți ca gemenii monozigoti! Semidocti, semidemago g i, semiscolarizati, cu miros caracteristic de herculanisti! Ai putea fi în locul lui oricând, nimeni nu ar sesiza substituirea! De ce spun semidoctism? Asta știi tu,din vai mama ei de bruma de școală frecventa, că e datoria Parlamentului, să facă legi pentru județ,companii, oraș.? Am o senzație ciudată cs parlamentarii din Vâlcea și Olt, județele cu cele mai multe hidrocentrale si cei din Tulcea si Constanta trebuiau jumuliti de votanții lor pentru votarea legii? Logica de Horvath! Băi ei ce face prostia si foamea din oameni!l

 5. Stimata Doamna Jurnalist! Deputatii si senatorii de Gorj nu prea au multe de spus legate de CEO si SEN,cu exceptia unuia ,care se vrea curea de transmisie a GAZPROMULUI,adevaratul decident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *