Barbu trebuie stropit să se trezească. Cu aghiazmă

claudiu_mateiLiberalii încearcă să dreagă busuiocul, după ce senatorii partidului au votat împotriva modificărilor la Legea energiei. Barbu, mai șmenar, s-a abținut de la vot. Apoi a venit la Gorj și a început să explice că a avut ”responsabilitatea și eleganța” de a se abține. În campania care urmează, sper ca minerii și energeticienii să nu se abțină și să-i explice tot cu responsabilitate și eleganță că n-o să-l voteze. Ca să vedeți cât de pervers e acest Agamiță Dandanache (vorba lu’ conu’ Iancu: ”mai prost decât Farfuridi și mai canalie decât Cațavencu”) n-a votat legea care mai dădea o șansă de supraviețuire CEO nici prima dată. De fapt, atunci a votat ”împotrivă”, adică împotriva rămânerii în viață a companiei energetice și împotriva Gorjului. Să vedeți motivație de senator – cică nu are garanția că legea, în forma asta, e bună pentru CEO. Adică toți specialiștii care au lucrat la amendamentele la lege, împreună cu cei din CEO, plus ăia din Comisia economică, industrii și servicii din Senat sunt niște tâmpiți.

Domnu’ Vîlceanu, aveți apă la robinet la sediul PNL? Dacă da, stropiți-l, domnule, să se trezească. Turnați-i o găleată în cap, faceți ceva, că Agamemnon vă duce la pierzanie. La ce simptome prezintă specimenul, nici infuziile cu aghiazmă nu-l mai ajută.

Vîlceanu dă asigurări că, la Camera Deputaților, liberalii vor vota pentru modificările la lege. Vom vedea, marți, dacă ecourile de la Gorj ajung la București. E un examen și pentru Vîlceanu. Unul politic. Acum nu mai e vorba de cine pozează în salvatorii CEO, ci de unele chestiuni legislative care pot ajuta complexul. E subînțeles faptul că subiectul va fi exploatat electoral, dar nu mai contează. La câte termocentrale s-au ”construit” în Gorj în campaniile electorale și câte cariere s-au redeschis, ce mai înseamnă câteva gogonate, important e ca acele modificări să opereze cât mai repede, spre binele CEO și al gorjenilor.

La Barbu nu aveam așteptări că e sensibilizat cumva de problemele județului, pentru că, după 11 decembrie, o să dispară definitiv de pe aici, însă la senatorul PSD Mihnea Costoiu nu mă așteptam să nu fie prezent la vot într-un moment atât de important pentru județul său și pentru gorjenii care l-au făcut senator.
loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

Un comentariu

  1. John Minerul

    Ba’ „prietene” si azi io-s in asentimentu’ lu’ matale ! Numa’ la final la partea cu Costoiu nu-s de acord ! Talica ori faci pe prostu’ ori nu vrei sa ne spui ca dupa ce ne „gadila” si ne ia votu’ , pe alesii nostri nu-i mai intereseaza de soarta prostimii ! Mai ales pe Costoiu care din decembrie va spune „pa” Parlamentului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *