vineri , 28 aprilie 2017 - 19:04

Băsescu a murit

Actorul american de origine română, Dale Băsescu, a murit la vârsta de 60 de ani, în timp ce acesta înota în piscină, cel mai probabil din cauza unui infarct

Anunţul a fost făcut de prieteni ai actorului, iar pe pagina acestuia de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe, potrivit adevarul.ro.

Dale Băsescu s-a născut  la New York, pe 25 mai 1956, din părinţi români și  s-a mutat împreună cu familia în Colorado, la vârsta de 3 ani. Mărturisea că de mic i-a plăcut să apară în faţa oamenilor, să îi distreze.

A luat lecţii de pian şi a cântat la chitară. Pentru că a câştigat o medalie de aur la un concurs de înot desfăşurat în statul în care locuia, a primit o bursă la un colegiu sportiv. A participat chiar şi la calificările pentru Olimpiadă, la proba de 400 de metri.

Dale Băsescu a aflat că poartă numele fostului preşedinte al României şi se declara foarte încântat la acea vreme că este „tizul” lui Traian Băsescu, despre care spunea că speră să fie „băiat bun”, chiar dacă nu îi plăcea politica, declarând că nu vrea să aleagă între republicani şi democraţi. A fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

Sursa: Realitatea.net

loading...

Citește și

SCANDAL într-o comună din Gorj! Oamenii stau cu GUNOIUL la nas!

Mai mulţi oameni din Bengeşti Ciocadia sunt nemulţumiţi pentru că de câteva săptămâni, gunoiul nu …

Un comentariu

  1. Sunteti cel mai jalnic ziar din presa locala cu titlurile astea de prosti pentru oameni si mai prosti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.