Băsescu, executat silit

Compania First Communication SRL, controlată de Dan Andronic, patronul ziarului “Evenimentul Zilei”, un apropiat al fostului preşedinte Traian Băsescu, a obţinut recent în instanţă executarea silită a Partidului Mişcarea Populară, pentru datorii neachitate ale formaţiunii politice, informează Jurnalul.ro.

Numele companiei în cauză apare şi în dosarul “Ferma Băneasa”, în care Dan Andronic, împreună cu afaceristul Remus Truică şi pretinsul prinţ Paul de România au fost trimişi în judecată.

Pentru recuperarea prejudiciului din acest dosar, DNA a instituit sechestru asigurător penal pe toate părţile sociale deţinute de Dan Andronic la SC First Communication SRL.

Firma lui Dan Andronic a mai recuperat datorii restante în instanță de la partidul lui Traian Băsescu în urmă cu doi ani. O decizie similară în instanță s-a dat pe 30 octombrie 2014, când Elena Udrea era președintele formațiunii și candidat la alegerile prezidențiale. În acel caz, PMP a fost nevoit să plătească firmei lui Andronic peste 140.000 de lei, ceea ce s-a și întâmplat pe 21 ianuarie 2015, mai spune sursa citată.

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *