miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:17

„Băsescu se transformă. În anti-băsist”. Cine spune asta!

Mircea Badea a comentat, marți seară, la ”În gura presei”, cele mai recente declarații făcute de fostul președinte Traian Băsescu cu privire la sistemul pe care el l-a creat.

Mircea Badea s-a minunat în emisiune de cât de mult îl plagiază Traian Băsescu, în discursurile sale despre statul de drept, ”după ce a plecat de la butoane”.

”Sunt sătul să mă plagieze Băsescu. Nu mai pot! Băsescu i-a inventat, din punct de vedere public, pe toți aștia care conduc România astăzi. Pe toți. Oricare. (…) Băsescu a stăpânit sistemul pe care el l-a creat. După ce el nu a mai fost la butoanele sistemului, sistemul și-a luat soarta, oarecum, în propriile mâini, făptuind și lucruri deloc pe placul lui Băsescu. Ce a făcut Băsescu? A început să mă plagieze”, a spus Mircea Badea.

”E perfect nebunesc să spui că niște oameni extraodinari și minunați au devenit așa niște oameni răi și abuzivi când nu mai ești tu șeful lor. E o mizerie. Practic, Băsescu se transformă în antibăsist. E dezgustător!”, a subliniat Mircea Badea.

loading...
Loading...

Citește și

Cursul Euro, un nivel maxim istoric. Ce spun specialiștii

Euro a crescut marți, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.