Bătaie de joc: „Trebuie găsite soluții pentru PLATA angajaților CEO”

vlad-grigorescu

La solicitarea unui ziar local, cu privire la neaprobarea rectificării bugetului CE Oltenia, ministrul Energiei, Victor Grigorescu a răspuns: „Proiectul de buget de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2016 al CEO a fost retransmis către societate și supus analizei alături de toți factorii implicați, în vederea identificării unei soluții viabile pentru eficientizarea companiei și pentru identificarea unei soluții pentru plata salariilor angajaților”. Cu alte cuvinte, conducerea CEO trebuie să rezolve problema, chiar dacă pârghiile sunt la ministerul păstorit de Victor Grigorescu.

Declarația vine în contextul în care sindicatele se pregătesc de grevă generală, pentru că tocmai ministerul Energiei nu a mandatat AGA să aprobe o rectificare bugetară corectă și normală la fondul de salarii al companiei, în situația în care s-au făcut mai puține disponibilizări față de cât erau prevăzute, cu aprobarea ministerului în cauză și al guvernului. Situația celor 1.200 de salariați care au scăpat de concediere, rămâne incertă, în această situație.

loading…
loading...

Citește și

Cine a confundat CARIERELE cu MINELE!

• Consilierul ministrului Energiei, Dian Popescu: Strategia energetică, făcută pe picior şi plină de greşeli …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.