BĂTAIE de JOC! Vezi ce se întâmplă la LIDL! Un CLIENT a rămas ȘOCAT!

Un turist la București, A RAMAS ȘOCAT că prețurile de la Lidl sunt cu 50% mai mari decât în țara sa, le-a scris nemților: Lidl, cum este posibil ca oamenii să plătească mai mult, deși ei câștigă mai puțin? REACȚIA Lidl

Un turist la București, ȘOCAT că prețurile de la Lidl sunt cu 50% mai mari decât în țara sa, le-a scris nemților: Lidl, cum este posibil ca oamenii să plătească mai mult, deși ei câștigă mai puțin?
Cu toate că românii au remarcat faptul că prețurile din România sunt mai mari decât în țări cu un nivel de trai mai ridicat, deși produsele sunt identice, întotdeauna s-a ridicat problema subiectivismului.
De această dată, avem cazul unui străin și unui caz concret, în care produse identice sunt cu 50% mai scumpe în România decât în Polonia.

Este vorba despre Michal Pycela, polonez care trăiește în România. Acesta a fost șocat să vadă ce prețuri practică Lidl la produse similare, dar vândute în țări diferite. De remarcat că Lidl a fost în centrul unei anchete a presei germane, care a arătat că rețeaua en-gross si en-detail primește finanțări de la Banca Mondială pentru a „îngropa” economia locală.

„Hei, Lidl! Ai FOST magazinul meu preferat din Polonia. Prețurile sunt bune, calitatea o bate pe cea de la Biedronka (polonezii vor înțelege), dar îmi displace profund ce faci în România.
Ieri, un prieten din Polonia mi-a spus că organizezi Săptămâna Franceză (perioadă în mare prețurile la produse din Franța sunt promoționale – n.r.) cu produse și prețuri bune.
M-am decis să verific și eu. Știu că prețurile din România sunt în general MAI MARI decât cele din Polonia la multe și multe produse (în special la cele de bază precum lapte, pâine și carne), dar NICI CHIAR AȘA!
Ai două EXEMPLE de produse cu diferențe de preț de 50% între România și Polonia! Poți să îmi explici, te rog, cum este posibil ca oamenii să plătească MAI MULT, când ei câștigă MAI PUȚIN?
PS: Un leu echivalează cu 1 zlot (Bine, este 0,9571 zloți)”, a scris el pe facebook( sublinierile îi aparțin – n.r.).
Acesta a postat și două exemple: brânza Camembert costă 9,99 de lei în România, în timp ce clienții polonezi cumpără același produs, la aceeași cantitate, de la același producător și magazin la doar 6,66 de zloți. La buletele de cartofi, diferența este de la 6,99 lei în România, la 4,44 zloți în Polonia.

Cei de la Lidl au încercat să răspundă, in mod mincinos, afirmând că prețurile sunt influențate de taxe.

„Michal, îți mulțumim că ești interesat de oferta noastră.
Referitor la întrebarea ta, noi ne străduim pe cât posibil să păstrăm prețurile la un nivel convenabil pentru clienții noștri, dar comparând prețurile, ar trebui să iei în considerare diferențele privind taxele (naționale – n.r.) și costurile logistice.
Sperăm că răspunsul nostru a fost de ajutor și îți dorim o ședere plăcută în România”, au scris reprezentanții companiei.

Sursa: fluierul.ro

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

3 comentarii

  1. Lasa ca le are Succes mai mici . Preturile , ce credeati ?

  2. Străini au văzut prețurile din România sunt mai mari ca în țara lor,rușine pentru poporul meu care stau și se uită să scadă prețurile din cer așa ne trebuie suntem o colonie.

  3. DOMNILOR,FARA SUPERARE,CA SUNTEM ROMANI,SOLUTIA ESTE SIMPLA. NU TREBUIE SA MAI CUMPARAM DE LA EI. EU UNUL,MA CERT LUNAR CU SOTIA,CA-MI CUMPARA TOPATE EURILE DE LA ASTIA, AU 2-MAXIM 3 PRODUSE BUNE,DAR SUNT LA PRETURI EXORBITANTE. INDEMN TOTI LOCUITORII ORASULUI SA REVINA LA CUMPARATURILE,DE LA TARANI, ACUM 40 DE ANI,ELEV SI COPIL FIIND,I-MI FACEA PLACERE SA CUMPAR LEGUME,FRUCTE,ETC.,DIN MINUNATA NOASTRA PIATA CENTRALA,SI ACUM MA DUC CAND AM TIMP, ESTE INCOMPARABILA ATMOSFERA DIN PIATA-MAI STAI SI LA O SUETE CU UN PRIETEN-FATA DE SUPER…..VEDETE. DEJA PLANJEM…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *