vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:43

BĂTAIE pentru posturile din spital!

tiberiu-tataru-2014

Foarte mulți gorjeni s-au înscris pentru a participa la concursul de ocupare a celor 18 posturi de registrator medical de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Astfel, 115 dosare au fost depuse, dar perioada de înscriere nu s-a încheiat. Candidații mai au posibilitatea ca până luni să depună actele pentru înscrierea la concurs. Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, spune că pentru aceste posturi se cere un curs de operare pe calculator și studii medii. „Pe cele 18 posturi de registrator medical s-au înscris 115 candidați. Mai este timp să se înscrie până luni. Este un post pe care poate aplica marea majoritate a populației, nu se cer studii superioare, ci doar studii liceale și un curs de calculator. Taxa de înscriere la concurs este în funcție de nivelul postului”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.


loading...
Loading...

Citește și

ȘOFERIȚĂ din Gorj, OPRITĂ de polițiști. Conducea un AUDI FURAT! Ce le-a spus femeia

Polițiştii de frontieră din Mehedinți au făcut o descoperire neaşteptată, miercuri, după ce au verificat …

Un comentariu

  1. Da foarte multe posturi multi doritori care platesc taxa de participare dar de intrat intra doar relatiile .la fel ca si la lifturi intra cine trebuie doar a venit un sef nou la echipa de lifturi pt care sa cerut un curs specific pe care domnul il detinea dar acesta fiind obtinut de o persoana juridica nu persoana fizica actualmente fiind trimis la scolarizare gratuita bineinteles .Am uitat sa specific o relatie de nepotism a sefului nou cu inginerul de la lifturi .cu liftiera angajata de curand si cu mecanicul de intretinere pe care mai toti vizitatorii il vedem pe ascensor iar doamna liftiera este la cumparaturi bineinteles asadar daca va doriti un post in spital cautati va neamul potrivit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.