duminică , 23 aprilie 2017 - 13:00

Bătuți și înfometați la centrul de plasament

Bătuţi de angajaţi, ţinuţi în condiţii inumane şi lăsaţi fără medicamente. Copiii de la centrul de plasament Robin Hood din Bucureşti îi acuză de rele tratamente pe cei care ar trebui să-i îngrijească.

Într-o înregistrare audio, orfanii se plâng că au fost loviţi cu o coadă de mătură, traşi de urechi şi închişi în camerele centrului. Până şi unul dintre medicii de la orfelinat recunoaşte că a asistat la scene greu de imaginat. Pe lângă bătăi, nu ar primi nici haine şi nici mâncare suficientă. Iar, uneori nici medicamente.

Asociaţia copiilor instituţionalizaţi a anunţat că va protesta azi în faţa centrului de plasament.

Directorul centrului de plasament nu a fost de găsit pentru a da un punct de vedere în legătură cu situaţia copiilor de aici. De asemenea, nici Direcţia pentru Protecţia Copilului nu a comentat situaţia. Parchetul a fost sesizat cu privire la abuzurile comise asupra celor 48 de copii care se află în acest centru de plasament.

Sursa: Antena3.ro

loading...

Citește și

Cod Galben de vânt şi ninsori viscolite în Gorj şi în alte CINCI judeţe!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări cod galben de intensificări ale …

Un comentariu

  1. DACA TE DUCI SA ADOPTI TI SE PUN TOT FELUL DE PIEDICI, AI DE ASTEPTAT PINA TE PLICTISESTI, SI DE DAT ITI DAU DOAR CE COPII VOR EI… DAR SA SI BATA JOC DE EI SE POATE… SA VA FIE RUSINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.