Băutura care crește performanța în dormitor

sex

Se știe că o ceașcă de cafea băută dimineața are puterea de a ne trezi, de a ne pune în mișcare și ne dă energia de care avem nevoie pentru a ne rezolva problemele zilnice. Dar știai că această băutură poate îmbunătăți, de asemenea, libidoul și performanța în dormitor? 

Studii recente au confirmat faptul că o ceașcă de cafea poate îmbunătăți rezistența sexuală și performanța în dormitor, prin creșterea fluxului sangvin în zona genitală. Mai mult, un raport apărut în publicația „Sănătatea femeii“ arată că un consum regulat de cafea duce la înmulțirea partidelor de amor.
În timp ce există zeci de fierturi în care boabele de cafea sunt ingredientul principal, mai jos vei găsi o rețetă din cultura aztecă, ce conține cafea, cacao, maca, scorțișoară, miere și lapte de cocos. Aceste ingrediente sunt considerate încă din cele mai vechi timpuri ca alimente puternice care cresc libidoul.

Iată ce beneficii are fiecare ingredient în parte!

Maca: Despre această rădăcină aztecă oamenii de știință spun că favorizează dezvoltarea unor enzime sănătoase, care stimulează fertilitatea.
Cacaua: Ciocolata, afrodiziac cunoscut încă de la începuturile sale, conține pudră de cacauă, demonstrată științific că acționează ca un stimulent sexual, crește fluxul sangvin și eliberează serotonină în organism, care acționează ca un amplificator al stării de spirit.
Scorțișoara: Este un energizant natural, precum și un antioxidant puternic. Ea intensifică proprietățile altor ingrediente atunci când este adăugată în vreun preparat.
Mierea: Îndulcitor natural, mierea brută crește rezistența și stimulează virilitatea.
Laptele de nucă de cocos: Folosit la gătit, precum și în numeroase rețete de sănătate și frumusețe, laptele de nucă de cocos este bogat în grăsimi sănătoase.

Cum prepari cafeaua-minune

De ce ingrediente ai nevoie:
2/3 ceașcă de cafea fierbinte
1 lingură de miere
1/2 linguriță scorțișoară
1 linguriță maca
1 lingură pudră de cacao
2 linguri de lapte de cocos

Toarnă cafeaua într-un bol de dimensiuni medii și adaugă cu atenție laptele de cocos, mierea, cacaua și scorțișoara. Cu un blender, mixezi, apoi adaugi maca și amesteci din nou. Servești băutura imediat.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *